arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Vacatures criminologie

Zoek jij een baan die optimaal aansluit op jouw studie criminologie? Kijk dan niet verder! Het traineeship Compliance van TPS is voor jou de ideale startersbaan. Tijdens het traineeship Compliance word je binnen twee jaar opgeleid tot volwaardig Customer Due Diligence (CDD)-analist.

Aan de slag als criminoloog

Bij TPS hebben wij altijd een mooie selectie uitdagende traineeships. Zo zie je op onze vacature pagina een overzicht van criminologie vacatures, financiële traineeships en andere dreamjobs. Op onze carrièrepagina kun je meer lezen over hoe een loopbaan bij TPS eruit ziet. 

Hieronder lees je de highlights maar kun je niet meer wachten? Solliciteer dan hier voor het traineeship compliance.

Ben jij klaar om jezelf maximaal te ontwikkelen binnen het compliance-werkveld?

Als CDD-analist zet jij je elke dag in om financiële criminaliteit tegen te gaan. Je doet onderzoek naar klanten van een grote bank, om zo te kijken of deze klant betrouwbaar is. Hierbij kijk je naar verschillende gegevens, zoals de rechtspersonen die in het bedrijf zitten, in welke business het bedrijf opereert en welke rechtsvormen er worden gebruikt. 

Daarnaast kijk je kritisch naar de rekening: kloppen alle transacties? Aan de hand van uitgebreid onderzoek en meerdere analyses geef je een risicobepaling, zodat de bank de dienstverlening aan deze klant kan starten of voortzetten. Het is een uitdagende functie, waarin jij het verschil maakt voor de bank. 

Persoonlijke aandacht om jouw groei te garanderen

Jouw persoonlijke coach (projectmanager) helpt je gedurende het criminologie traineeship met jouw ontwikkeling. Iedere maand spreken jullie elkaar om samen te kijken wat jouw kansen zijn. Via onze eigen academy (TPS Werf) volg je uitdagende workshops en haal je je Wft-diploma’s. Die komen de rest van je carrière nog van pas!

Accepteer de marketingcookies om deze video te bekijken.

Tijdens jouw loopbaan bij TPS:
•    Heb je een persoonlijke coach die altijd voor jou klaar staat;
•    Maak je gebruik van een leaseauto met brandstofpas of OV-trajectkaart; 
•    Krijg je een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
•    Behaal je Wft’s en andere diploma;
•    Geniet je van legendarische events, borrels en sportevenementen.  

Criminologie vacatures in Amsterdam en Leeuwarden

Woon je in het noorden van het land, of juist in de Randstad? We bieden het traineeship aan op twee verschillende locaties, namelijk Amsterdam en Leeuwarden. Bekijk nu de Criminologie vacatures!
 

Bekijk nu de Criminologie vacatures
Nog niet overtuigd? Kom langs voor een kopje koffie!

Tijdens het traineeship Compliance zorgen wij ervoor dat jij na je studie Criminologie kunt beginnen aan je ontdekkingsreis in deze wereld. Lees hier alles over de start van jouw carrière of kom eens langs om vrijblijvend een kopje koffie te drinken. Zo kun je gelijk kennis maken met onze collega’s, die jou alles vertellen over TPS en de unieke traineeships.