arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Brandstof TPS

BRANDSTOF = VOOR STUDENTEN

TPS heeft een apart label voor studenten. Dit label heet Brandstof. Brandstof zorgt ervoor dat jij als student straks optimaal voorbereid bent om met ‘het werkende leven’ te beginnen.
Check nu de site van Brandstof

Bij Brandstof mix je werkervaring en het opdoen van inhoudelijke kennis met een dosis fun. Dat doen we zo:

 • Bijbanen
  Brandstof heeft dé bijbaan voor jou. Geld verdienen kun je overal, het gaat om de juiste ervaring opdoen. Alleen dan bouw je aan je CV. Samen met ons kijk je naar welke bijbaan voor jou de ultieme match is. Welke sector, functie en welk werk past er bij jou? Brandstof geeft jou de power om het te ontdekken.
 • Afstudeerstages
  Afstuderen bij Brandstof betekent ervaring opdoen, verantwoordelijkheid krijgen (én nemen) en als een volwaardige collega meedraaien in het team. Begin met bouwen bij Brandstof. Bij ons krijg je intensieve begeleiding, workshops/trainingen voor jouw ontwikkeling en hulp bij het schrijven van je scriptie.
 • Workshops & seminars
  Wat je niet leert op school, maar wat je wel nodig hebt om snel stappen te kunnen maken. Dat is waar het over gaat tijdens onze workshops en seminars. Brandstof geeft je de input die je nodig hebt.
 • Content voor & door studenten
  Alle ins- en outs die je nodig hebt in je studentenleven. Brandstof publiceert regelmatig artikelen en video's die voor jou relevant zijn. 

Meer weten of meteen solliciteren voor een bijbaan/stage? Check nu de website van Brandstof.

Ben je student en op zoek naar een bijbaan of stage?