arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Contact

TPS is gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en in Rotterdam staat ons Ontwikkelhuis. Ben je nieuwsgierig naar TPS geworden? Kom dan gerust een keer langs! Wij zorgen dat onze beste koffie voor je klaarstaat.

Kom langs bij ons op kantoor

Het hoofdkantoor van TPS is gevestigd in Amsterdam Noord op de NDSM-Werf (Kraanspoor 37). Je kunt het kantoor gemakkelijk met het OV bereiken door op Amsterdam Centraal de gratis pont richting NDSM te nemen. Vervolgens is het vijf minuten lopen naar het kantoor. Het Kraanspoor is opgedeeld in twee delen, één deel direct aan het water en één deel dat hoger ligt. TPS bevindt zich op het hogere gedeelte. Wij zitten in het 'rode' gebouw waar de Hema ook gevestigd is (om de hoek van de Hema).

Het Ontwikkelhuis van TPS vind je op de derde verdieping van het Las Palmas gebouw op de Wilhelminakade. Ga door de draaideuren en volg de bordjes 'offices', dan kom je bij een glazen deur waar je aan kunt bellen bij TPS. Vervolgens volg je je weg naar de derde verdieping. Als je de lift uit komt, vind je ons kantoor links. 

TPS Hoofdkantoor
Kraanspoor 37
1033 SC Amsterdam

Tel: 020 760 7900

TPS Ontwikkelhuis
Wilhelminakade 304
3072 AR  Rotterdam

Kom je met de auto? 

Let dan op: in Amsterdam en Rotterdam is het betaald parkeren! 

Laat ons jou bellen of mailen!

Heb je een vraag of wil je graag even langskomen? Laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen of mailen. Wellicht tot binnenkort!