arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Banken & Verzekeringen

Traineeship Bank & Verzekeringen TPS
Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Ben je geïnteresseerd in de financiële sector? Volg het traineeship Banken & Verzekeringen. Tijdens dit traineeship kun je verschillende functies bij verschillende banken en verzekeraars uitproberen, om zo te ontdekken wat er bij je past.
 
Samen met ons schets jij jouw carrièrepad in de financiële sector. Geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wil, wij helpen je hierbij. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen het traineeship. Word je hypotheekacceptant, groei jij door in de wereld van verzekeringen of maak jij de stap naar (bijzonder) beheer?

Ga aan de slag bij:

Dit doe je

Je start samen met andere TPS-trainees met het opleidingsprogramma en het behalen van jouw Wft-diploma’s. Vervolgens ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, zoals ING, Rabobank, Nationale Nederlanden en a.s.r. Als trainee Banken & Verzekeringen houd je je dagelijks bezig met financiële producten die veel impact hebben op de klant. Er zijn verschillende rollen die je kunt vervullen, zoals beheermedewerker of hypotheekacceptant.
 
Als acceptant sta je mensen bij tijdens het afsluiten van een nieuwe lening of verzekering. Focus je je als acceptant op hypotheken, dan help je mensen met de aankoop van hun droomhuis. Dit is soms een uitdaging: dan ben jij degene die het voor elkaar krijgt. Bij iedere opdrachtgever doe je nieuwe ervaringen op, zodat je je volop blijft ontwikkelen. Zo kom je erachter welke functie er het beste bij jou past. Jouw people manager helpt je doorgroeien in de richting die matcht bij jouw talenten en kwaliteiten. 

Dit krijg je

Naast persoonlijke coaching van een persoonlijke coach, jouw people manager, bieden wij je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Je start je traineeship in een The Perfecte Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Hiermee volg je werkgerelateerde opleidingen en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie en samenwerken. Je komt je mede-trainees ook regelmatig tegen op de events die wij organiseren, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals. 
JIJ HELPT MENSEN MET BELANGRIJKE FINANCIËLE BESLISSINGEN

Dit krijg je

  • Salaris; Je start op €2808 en groeit na 1 jaar naar €2970 (o.b.v 40 uur & incl. 8% vakantiegeld)
  • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen
  • Mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen
  • Een vast contract
  • 26 vakantiedagen

Dit heb je

  • Een hbo- of wo-diploma
  • Ambitie om door te groeien in de financiële dienstverlening
  • Lef, durf en goede communicatieve vaardigheden  
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Jouw perfecte start begint bij het halen van je Wft-diploma’s. Deze certificaten heb je nodig om in deze sector te werken en komen later (ook buiten de sector) altijd van pas. Vervolgens ga je aan de slag met de opdracht die het beste bij jou past. Samen met jouw people manager zoek je uit welke vervolgstap jou aanspreekt. Ga je je specialiseren in een specifiek financieel product of pak je liever de leiding als manager? Met dit traineeship kun je alle kanten op. 

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons