arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Financieel Advies

Traineeship financieel adviseur TPS
Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Menselijk contact is niet te digitaliseren, daarom zullen commerciële rollen altijd blijven bestaan. Sterker nog, de rol van een goede adviseur wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Wil jij de kneepjes van het sales- en adviseursvak leren en dit combineren met jouw financiële interesse? Dan ben je bij TPS aan het juiste adres.

Dit doe je

Je gaat aan de slag als financieel coach bij één van onze opdrachtgevers. Hierbij begeleid je klanten bij financiële vraagstukken. Dit doe je live op locatie. Het is een afwisselende rol, waarbij je niet veel stil zit. Iedere klant heeft een andere financiële situatie, met bijhorende vragen. Jij krijgt er energie van om tot de kern van een vraagstuk te komen en mensen echt verder te helpen. En om tegelijkertijd commerciële doelen te halen (van jou en jouw team). 

Om klanten goed verder te helpen, is het belangrijk dat je brede kennis hebt van bankproducten en op de hoogte bent van het laatste financiële nieuws. Hier helpt TPS je uiteraard graag bij met trainingen en workshops. Ook ga je aan de slag met verschillende gesprekstechnieken. Zo laat jij straks jouw aanbod optimaal aansluiten op de vraag van de klant. 

Als je dit kan, groei je al snel door. In welke richting, dat is aan jou. Is het jouw droom om adviseur te worden, of ga je toch voor een functie als teamlead? Of is een rol als private banker of customer journey expert meer iets voor jou? Jij maakt de keuze. Uiteraard kun je ook altijd een overstap maken naar een ander traineeship van TPS. 

Dit krijg je

 • Traineeship met ontwikkeltraject van één jaar 
 • Salaris: €3.708,- per maand (o.b.v. 40 uur & incl. 8% vakantiegeld en projecttoeslag)
 • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen
 • Mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen
 • Werkinhoudelijke trainingen en workshops (met certificaten)

Dit heb je

 • Een hbo- of wo-diploma
 • Lef en durf 
 • De een intrinsieke drive om iedere dag maximaal te presteren 
 • Goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen 
 • Een commerciële drive 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw people manager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.

Jouw perfect start

Je start je traineeship met het halen van je Wft Basis en Wft Vermogen certificaten. Als deze binnen zijn, ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Samen met je people manager bespreek je jouw ontwikkeling. Zo leer je iedere keer meer. Na een jaar maak je in overleg met de opdrachtgever de keuze of je daar in vaste dienst wil treden. Of je kiest een ander ontwikkeltraject bij TPS. Jij creëert je eigen perfect start!

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons