arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Onze traineeships

Jij wil je ontwikkelen en snel stappen maken in het begin van jouw loopbaan. Maar je weet nog niet helemaal welke functie er precies bij je past. Tijdens je TPS-traineeship combineer je werken met leren, om zo verder te groeien. Welk traineeship is jouw perfect start?
Traineeships bij TPS
Als je net bent afgestudeerd, ligt de wereld aan je voeten. Er zijn kansen genoeg, maar welke past er nu bij jou? Als je een traineeship volgt bij TPS, krijg je antwoord op deze vraag. Je start met een tweejarig ontwikkeltraject, waarbij je werkt bij verschillende opdrachtgevers en functies. Daarnaast word je begeleid door jouw persoonlijke coach en krijg je een uitgebreid opleidingsaanbod. Op die manier maak je voor jezelf steeds concreter wat jouw next step gaat zijn.

Voordelen van een traineeship bij TPS:

  • Kom erachter welke functie en welk bedrijf het beste bij jou past
  • Combineer werken en leren
  • Persoonlijke coach die jou verder helpt
  • Vakgerelateerde opleidingen
  • Een goed salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • De zekerheid van een vast contract bij TPS
  • Mobiliteitsplan: kies voor een ov-kaart of leaseauto

Traineeship vs. vaste baan

Je denkt misschien ‘waarom zou ik voor een traineeship kiezen in plaats van een vaste baan?’ Eigenlijk zegt het woord het al: een vaste baan is vast. Natuurlijk kun je mazzel hebben en meteen je dreamjob scoren, maar in de praktijk is dat vaak anders. En dan zit je eraan vast. Een traineeship is flexibeler en geeft je de mogelijkheid om te proeven van verschillende functies, rollen en bedrijven. Dit met de zekerheid van een vast contract. TPS zorgt namelijk voor een passende opdracht. Daarnaast krijg je tijdens je traineeship een coach, die je bij een vaste baan waarschijnlijk niet hebt. Samen met je coach kijk je naar jouw leerdoelen en hoe je deze kunt behalen.

Wat ook verschil maakt, is dat TPS een community is van jonge starters, die hetzelfde meemaken als jij. Je start samen in een groep aan je traineeship tijdens The Perfect Start introdays. Met deze groep blijf je je hele traineeship samen en volg je opleidingen. En natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid: we organiseren regelmatig borrels, sportactiviteiten en events. Want werken is veel meer dan werk alleen!

Twijfel je nog welk traineeship er bij je past? Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan!