arrow icon-arrow-slider

Jouw carrière

‘’Dare2BeHappy@Work”, daar draait het om binnen TPS. Het belangrijkste in het leven is gelukkig zijn en blijven. Niet alleen in je privéleven, maar vooral op je werk: daar breng je tenslotte een groot deel van je tijd door. Bij TPS doen we er dan ook alles aan om te zorgen dat iedereen gelukkig is en vooral blijft. Dit betekent dat voor ons niet alleen werk belangrijk is, maar alles dat daarmee samenhangt: leren en leven. TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken.

Werken

Je bent nog bezig met je studie of hebt net je studie afgerond en de wereld ligt aan je voeten: alles is mogelijk, maar wat wil je zelf het liefst? De eerste vijf jaar van je carrière zijn erg belangrijk en leerzaam. Je legt een fundament neer voor de rest van je carrière. Je begint aan een ontdekkingsreis: een reis die je maakt met vallen en opstaan. Misschien ga je wel een richting op en kom je er later achter dat jouw kracht ergens anders ligt, zodat je van koers moet veranderen. Of je slaat een weg in waarvan je nooit had gedacht dat je die ooit zou bewandelen. Bij TPS geven we je de kans om jouw ambities te ontdekken en deze uit te laten komen.

Jouw ontdekkingsreis bij TPS begint bij jouw eerste keuze om te gaan werken binnen de financiële dienstverlening. Banken en verzekeraars, je komt ze elke dag tegen in het nieuws en het straatbeeld, maar eigenlijk weet je helemaal niet wat daar nu echt gebeurt. Maar een carrière in die wereld lijkt je helemaal te gek. TPS laat jou kennismaken met deze wereld.

Wij helpen je om deze wereld te ontdekken en je start bij ons altijd met een traineeship. We bieden verschillende traineeships aan binnen de financiële sector, waardoor er altijd één bij zit die bij jou past. Ben je nog student? Dan hebben we ook diverse opties om al kennis met de financiële wereld te maken!

Vacatures
Bekijk hier onze vacatures.

TPS Ontwikkelhuis Rotterdam
Werken in het TPS Ontwikkelhuis Rotterdam

TPS Next
Je hebt twee jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening en bent in het bezit van meerdere Wft’s. Daarnaast ben je al minimaal twee jaar intensief bezig geweest met jouw persoonlijke ontwikkeling; ken je jezelf door-en-door en herken je bepaald gedrag bij anderen en kan je hier op inspelen. Is dit herkenbaar? Dan is TPS Next de passende volgende stap in jouw carrière.

Wil je leidinggeven, specialist of adviseur worden? De keus is aan jou! Bij TPS Next ga je al jouw kennis in de praktijk brengen. Je kiest voor een specifieke richting binnen de financiële dienstverlening. Om jouw functies goed uit te voeren, ga je verder aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je gaat hierin vragen beantwoorden, zoals: wat voor invloed heeft jouw gedrag op anderen? Hoe kun je feedback geven en hoe neem je mensen mee in jouw verhaal?

Samen met jouw projectmanager maak je een programma voor twee jaar dat aansluit bij jouw persoonlijke ambities en eigenschappen. Herken je jezelf in het profiel en heb je nog geen twee jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening, maar wel binnen een andere branche? Dan hebben we ook opties voor je. Denk bijvoorbeeld aan een versneld traineeship met doorgroei naar TPS Next. Wij geloven er namelijk in dat je kennis kunt leren, maar persoonlijkheid moet je hebben. Wij drinken graag een kop koffie om het een en het ander hierin verder toe te lichten.

TPS Werf training
Beleven = onthouden!

Leren

Jouw persoonlijke projectmanager
Bij TPS heb je altijd een persoonlijke coach, je projectmanager. Samen met jouw projectmanager ga je aan de slag met je persoonlijke vaardigheden en competenties. Je projectmanager houdt jouw vorderingen bij en kijkt welke stappen je hebt gemaakt. Samen kijken jullie naar jouw ontwikkelpunten: waar wil je meer aandacht aan besteden en wat wil je beter ontwikkelen? Ook voor vragen kun je altijd bij je projectmanager terecht: ze zijn veel op de opdracht aanwezig en één keer per maand hebben jullie een persoonlijke gesprek waar jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

TPS Werf
Bij TPS willen we zoveel mogelijk bijdragen aan jouw ontwikkeling. Daarom hebben we een eigen academy: TPS Werf. Hier volg je workshops en trainingen. De workshops zijn kort en interactief, waardoor je als deelnemer tijdens de volledige workshop op het puntje van je stoel zit. We werken hiervoor samen met trainers die een achtergrond hebben als acteur of psycholoog. Je zult je geen seconde vervelen en telkens getriggerd worden om uitdagingen aan te gaan, maar wel op een relaxte en opbouwende manier.

We geloven in het motto ‘beleven is onthouden’. Dit houdt in dat we tijdens de workshops niet alleen in een lokaal zitten om de stof te leren, maar er ook echt op uit gaan. Door activiteiten te combineren met leren, onthoud je het sneller en blijft energie altijd door je lichaam stromen.

Een voorbeeld van een workshop die wij geven is DISC. Tijdens deze workshop kom je erachter wat jouw gedragsstijl is en hoe je kunt omgaan met mensen die een andere voorkeursstijl hebben. Een andere workshop die we aanbieden is Presenteren & Profileren: hier leer je om een spetterende presentatie te geven, waarbij je jouw publiek raakt en zij zich betrokken voelen bij jouw verhaal.

Je projectmanager helpt je na een workshop of training bij het in de praktijk toepassen van kennis en inzichten die je hebt opgedaan tijdens de workshops. Zo geven we jouw persoonlijke ontwikkeling verschillende handvatten.

Leven

Anno 2019 wordt het gat tussen je werkende- en privéleven steeds kleiner. Collega’s worden vrienden en ontmoeten elkaar buiten werk om te gaan sporten of samen uit te gaan. Bij TPS vinden we deze vriendschappen erg belangrijk en daarom organiseren we veel verschillende activiteiten om het maken van nieuwe vrienden en netwerken te stimuleren.

TPS Events
Drie keer per jaar organiseren we een groot TPS Event. Ieder jaar begint goed met een nieuwjaarsborrel, waarbij een inspirerend persoon een lezing komt geven. In de zomer trekken we erop uit en gaan we naar buiten, dan organiseren we bijvoorbeeld een Beach Party, Roof Top Party of een Healthy Lifestyle Festival. In het najaar zijn de avonden donker en wordt het tijd om te feesten: dan bouwen we het hoofdkantoor in Amsterdam om tot een hippe nachtclub, waar een bekende dj (Geza Weisz, Manuel Broekman, Valerio Zeno) een swingende set komt draaien.

‘’Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd!’’

TPS Sport
Gezond en fit zijn is belangrijk. Daarom brengen we regelmatig fruitkisten en smoothies bij onze professionals en opdrachtgevers langs. Daarnaast zijn er binnen TPS verschillende sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen, zoals bootcamps, crossfit, zaalvoetbal, zeilen en wielrennen. Ook worden er grotere sportevenementen georganiseerd als: de Viking Run in Nijmegen of Kopenhagen, de Italiaanse Stelvio of de Franse Mont Ventoux op de fiets beklimmen en deelnemen aan de Dam-tot-Damloop. Samen halen we de finish! 

Dromen realiseren!
Stel, je hebt een tof idee dat je wil delen met je collega’s of je hebt ergens een passie voor en wil anderen daar graag in meenemen: dat kan bij TPS! Bij TPS kan je altijd aankloppen met een goed idee of plan. Dat deed ook Albert, die een passie heeft voor beleggen. Door een business plan te schrijven met zijn vrienden/TPS-collega’s Reinout en Jeremy startte hij zijn beleggingsclub Gap & Fade. Momenteel telt deze club al 30 leden en is deze nog steeds groeiende: een goed initiatief dus! Een ander voorbeeld is Mohamed, die namens TPS bootcamps geeft in Rotterdam. Stuk voor stuk mensen die hun passie en ideeën met TPS hebben gedeeld, om samen tot iets moois te komen.

Ook aan je carrière werken bij TPS?