arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Accepteer de marketingcookies om deze video te bekijken.

TPS: The Perfect Start

The Perfect Start: dat is waar TPS voor staat. Jouw perfect start, om precies te zijn. Als je net bent afgestudeerd, ligt de wereld aan je voeten. Je diploma is binnen en het is tijd om te gaan werken. Maar dan komt de vraag: waar begin je? Wij helpen je om jouw perfect start vorm te geven. Dat doen we binnen de drie pijlers werken, leren en leven.

Werken

Een droombaan vinden: het is makkelijker gezegd dan gedaan. Want welke functie past er precies bij jou? En binnen welk bedrijf wil je werken? Twee vragen die lastig te beantwoorden zijn als je meteen met een vaste baan begint. Daarom biedt TPS verschillende traineeships aan, in diverse sectoren. Binnen dit tweejarige ontwikkeltraject ga jij uitvinden waar je goed in bent en welke baan hierbij past. Met als einddoel dat je je versneld kunt ontwikkelen en elke dag met plezier naar je werk gaat.

Eerst maak je een keuze: welke sector spreekt jou het meeste aan? We bieden traineeships in banking & financial services, compliance, zorg en business & data. Kom je hier nog niet helemaal uit, dan is er altijd een TPS-recruiter die jou op weg kan helpen. Heb je de keuze gemaakt en zijn jij en TPS een match, dan ga je pas echt beginnen. Binnen elk traineeship zijn er verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Dit zijn grote organisaties: banken, verzekeraars, zorgkantoren of multinationals. Je start op de opdracht die voor jou de meeste leerpotentie heeft. Het verschilt per persoon hoe lang je op een opdracht werkt. Jouw ontwikkeling staat centraal. Als je bent uitgeleerd is het dus tijd voor de volgende stap: een nieuwe opdracht.

Als je na een tijd verschillende opdrachten gedaan hebt en bij verschillende bedrijven hebt gewerkt, kun je zelf kiezen in welke richting je wil doorgroeien. Bij TPS noemen we dit jouw ‘next step’. Eén ding is zeker: na het volgen van een traineeship heb jij hier een goed beeld bij.

Welk traineeship wordt jouw perfect start?

Leren

Leren is iets van alle leeftijden. Op school leer je een hoop, maar dit stopt niet zodra je bent afgestudeerd. Als je je bewust bent van wat je wil leren, kom je steeds verder. Daarom krijg je bij TPS een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij zorgt ervoor dat jouw ontwikkeling altijd op de agenda staat. Samen voeren jullie gesprekken over waar jij goed in bent, wat je nog zou willen leren en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Je projectmanager kijkt hierbij naar wat jij nodig hebt. Soms is dat een steuntje in de rug, maar dit kan ook ‘even een spiegel voorhouden’ zijn.

Binnen onze eigen TPS Academy volg je trainingen en opleidingen. In het eerste jaar van je traineeship gaat het vooral om jezelf leren kennen. Tijdens het tweede jaar weet jij wie je bent en waar je voor staat. Dan is het tijd om je meer te focussen op de ander en de wereld om je heen. Het opleidingsprogramma van de TPS Academy bestaat uit workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, digitale e-learnings en TPS Talks colleges. Dat zijn sessies over een hot topic met een inspirerende spreker.

Naast de reguliere workshops van de TPS Academy volg je opleidingen die specifiek op jouw traineeship gericht zijn. Hierbij kun je meteen je benodigde diploma’s halen, die je nodig hebt om jouw werk uit te kunnen voeren.

Workshop bij TPS

Leven

Je brengt een groot deel van je tijd door op je werk. Daarom vinden wij dat dit ook leuk moet zijn! Regelmatig organiseren we (online) events, borrels en activiteiten. Dit programma is zo opgebouwd dat er altijd wel iets voor jou bij zit.

Ben je sportief, dan kun je je hart ophalen bij de Spartan Race in Berlijn of de fietstocht over de Italiaanse Stelvio. Of je doet mee met onze wekelijkse bootcamps. Is ontspannen juist iets meer voor jou, dan kun je yogalessen volgen. En sport je liever alleen, dan kan dat met aantrekkelijke korting van TPS-bedrijfsfitness.

Hoogtepunt van ieder jaar is ons zomerfestival. Dan komen alle TPS’ers samen om er een groot feest van te maken. Check de aftermovie van ons festival op Thuishaven:

Accepteer de marketingcookies om deze video te bekijken.

Zo ziet werken, leren en leven eruit bij TPS:

Wil je meer weten over onze traineeships?