arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Opdrachtgevers TPS

Het talent van de toekomst, voor jouw organisatie

De grootste succesfactor van een organisatie? Dat zijn goede mensen. Dat klinkt simpel, maar het vinden, binden en laten ontwikkelen van (jong) talent kan best een uitdaging zijn. TPS helpt je hier graag bij.

Of het nu gaat om een (tijdelijk) project, een structurele poule of het opbouwen van een nieuwe organisatie: TPS heeft de juiste mensen paraat. Wij bieden young professionals ‘the perfect start’. Door werken met leren te combineren, verhogen wij de snelheid waarmee een professionals zich ontwikkelt. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar altijd in samenwerking of co-creatie met onze opdrachtgevers. Hierbij is maatwerk essentieel. Met veel van onze opdrachtgevers hebben we ontwikkeltrajecten op maat gecreëerd, waardoor deze precies aansluiten op het gezochte profiel.

TPS opereert in verschillende sectoren en heeft een breed scala aan verschillende opdrachtgevers. Hieronder zijn de sectoren benoemd waarin wij de meeste ervaring hebben. Maar dit betekent niet dat wij niet mee kunnen denken over vraagstukken in andere sectoren. 

Wil je weten wat TPS voor jouw organisatie kan betekenen?

Banken & Verzekeringen

Digitalisering is een belangrijk item in de financiële sector. Werkzaamheden worden geautomatiseerd, waardoor functies komen te vervallen. Aan de andere kant komen er nieuwe rollen bij, waarvoor professionals nodig zijn die systeemkennis hebben, maar ook communicatief vaardig zijn. Binnen ons traineeship Banken & Verzekeringen Services leiden we young professionals op tot financieel expert. Ze volgen bij start eerst de Wft-opleidingen die nodig zijn om aan de slag te kunnen. Welke dit zijn, verschilt per opdracht. Vervolgens gaan ze aan de slag bij banken en/of verzekeraars, om hier het verschil te maken voor de eindklant.

Wil je meer informatie over Banken & Verzekeringen bij TPS? Neem contact op met:
Els Kieftenbeld
T: 06-15388160
M: els.kieftenbeld@tpsgroep.nl

TPS'ers: goede mensen die zin hebben om aan de slag te gaan en echt het verschil te maken

Compliance

In de financiële dienstverlening is er veel vraag naar professionals die financiële criminaliteit en fraude kunnen bestrijden. Banken willen zich niet inlaten met klanten die niet-integer gedrag vertonen. Denk hierbij aan witwassen, financiering van terrorisme, fraude of belastingontduiking. Het vakgebied Compliance is belangrijker dan ooit, maar kundige professionals zijn schaars. Binnen ons traineeship Compliance leiden we hbo- en wo-studenten (Criminologie, Rechten of Finance) op tot CDD-analist. Hiervoor hebben we onze eigen KYC-academy en het opleidingshuis Veiligheid & Integriteit opgericht.

Wil je meer weten over Compliance bij TPS? Neem dan contact op met:
Steven van Santen
T: 06-27307506
M: steven.vansanten@tpsgroep.nl

Zorg

De zorgsector behelst zoveel meer dan de ziekenhuizen alleen. Er zit een groot netwerk achter van zorginstellingen en verzekeraars. Onze professionals zijn mensen die het verschil in de zorg willen maken, maar niet bij een patiënt aan het bed willen staan. Ze zijn mensgericht, maar hebben wel een zakelijke instelling. Binnen ons traineeship Zorg leiden we ze op tot specialisten op het gebied van de WLZ, PGB, ZIN en de Zvw.

Wil je meer weten over Zorg bij TPS? Neem dan contact op met:
Charlotte Elzinga
T: 06-10755706 
M: charlotte.elzinga@tpsgroep.nl

Business IT & Data

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Als organisatie heb je waarschijnlijk data genoeg, maar welke conclusies kun je hieruit trekken? En wat betekent dit voor de bedrijfsvoering? Binnen het traineeship Business IT & Data leiden wij professionals op met een growth mindset. Het zijn innovators, die op basis van data kijken naar hoe processen of IT-oplossingen verbeterd kunnen worden. Zij analyseren, visualiseren en interpreteren data en geven op basis hiervan vakkundig advies. Dit binnen functies als data-analist, scrum master, customer journey expert of business-/informatie-analist.

Wil je meer informatie over Business IT & Data bij TPS? Neem contact op met:
Daniel van de Beek
T: 06-20236981
M: daniel.vandebeek@tpsgroep.nl

Finance & Control

Binnen onze finance-tak worden TPS’ers opgeleid tot cijfermatige professionals met oog op de toekomst. Zij slaan een brug tussen cijfers en de business en combineren analytische vaardigheden met hun sociale skills. Ze werken aan debiteuren/crediteuren-beheer, financiële analyses en het doorgronden van dossiers. Aangezien er veel aandacht is voor het ontwikkelen van soft-skills zijn deze professionals niet alleen inhoudelijk, maar ook sociaal gezien erg sterk.

Wil je meer informatie over Finance & Control bij TPS? Neem contact op met:
Mohamed Hassan
T: 06-51752389
M: mohamed.hassan@tpsgroep.nl

Legal & Privacy

Privacy, het is vanwege de digitalisering een belangrijk onderwerp. Steeds vaker hoor je in het nieuws over grote datalekken bij bedrijven, waardoor persoonsgegevens in de verkeerde handen terechtkomen. De reputatieschade die dit oplevert is gigantisch. Onze legal-professionals optimaliseren de organisatie op het gebied van de privacywetgeving (AVG/GDPR). Dit door de geldende regelgeving inzichtelijk te maken, risico’s in kaart te brengen en een plan van aanpak op te stellen en uit te voeren. 

Wil je meer weten over Legal & Privacy bij TPS? Neem dan contact op met:
Steven van Santen
T: 06-27307506
M: steven.vansanten@tpsgroep.nl

Sales & Advice

Menselijk contact is niet te digitaliseren, daarom zullen commerciële rollen altijd blijven bestaan. Sterker nog: de rol van een goede adviseur wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Vandaar dat TPS binnen het traineeship Sales & Advice communicatief vaardige, slimme en energieke professionals met veel ambitie versneld ontwikkelt in commerciële rollen. Dit binnen de pijlers acquisitie, advies en accountmanagement.

Wil je meer weten over Sales & Advice bij TPS? Neem dan contact op met:
Mohamed Hassan
T: 06-51752389
M: mohamed.hassan@tpsgroep.nl

Professional bij TPS

Wat maakt een TPS’er anders?

Wij selecteren op verschillende karaktereigenschappen en zorgen ervoor dat alle professionals die bij ons werken ‘echte TPS’ers’ zijn. Maar welke eigenschappen horen bij een echte TPS’er?

  • Coachbaar: een TPS’er ontvangt graag feedback, kan zich kwetsbaar opstellen en zichzelf een spiegel voorhouden
  • Drive: een TPS’er is goed voorbereid, voelt zich verantwoordelijk en wil een bijdrage leveren in een veranderende omgeving
  • Motivatie: een TPS’er neemt het initiatief om een stapje extra te zetten en wil groeien in het vakgebied
  • Positiviteit: een TPS’er is enthousiast, kan relativeren en is eerlijk
  • Communicatief vaardig: een TPS’er is een fijne gesprekspartner, kan zich inleven in de ander en heeft overtuigingskracht

TPS’ers bij jou aan de slag

Wil jij dat TPS’ers het verschil maken in jouw organisatie? We bespreken graag de mogelijkheden en kansen die we zien. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we (geheel vrijblijvend) contact met je op om dit onder het genot van een goede kop koffie met je te bespreken.

Enthousiast geworden over TPS? We drinken graag een kop koffie samen!