arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Zomer aan het strand

#Hotspots #Tips #strand
Strandtenten
Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan het mooie weer. Sterker nog: volgende week kan het zelfs 42 graden worden! Het is een kans van 2 procent, maar toch. Warm wordt het sowieso. Vandaar dat TPS een paar goede strandadressen voor je op een rij heeft gezet.

Tulum Tulum

Tulum Tulum is zeker Instagram-proof. Het prachtige interieur en de omgeving zijn een paar mooie kiekjes waard. Je drankje drink je uit een echte kokosnoot en een heerlijk diner bestel je van de uitgebreide menukaart. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is of je je wel voldoende hebt ingesmeerd.

http://www.tulumtulum.nl
Zeereep 104
2202 NW Noordwijk

Tulum Tulum
Bron: Tulum Tulum

Hippie fish

Een witte strandtent met rotan-meubels en veel planten: zo ziet Hippie Fish er van binnen uit. Maar het gaat natuurlijk om buiten: ook hier kan je prima vertoeven. Met je voeten in het zand ervaar je meteen een vakantiegevoel. De menukaart is niet ontzettend uitgebreid, maar er staat genoeg lekkers op om hier een middag of avond te spenderen. 

http://www.hippiefish.nl/nl/
Boulevard Paulus Loot 3
2042 AD Zandvoort

Hippie Fish Zandvoort
Bron: Festiv.nl

Whoosah

Hout met rode details: Whoosah valt meteen op tussen de andere strandtenten. Je kunt er genieten van een heerlijk menu in het restaurant. Op sommige avonden wordt de strandtent omgetoverd tot club en kun je dansen op het strand tot de zon opkomt. 

https://whoosah.nl/
Zwarte Pad 66
Scheveningen

Whoosah
Bron: Partyflock

Club Zand

Op het Castricumse strand vind je Club Zand, een strandpaviljoen waar je optimaal kunt chillen. Elke vrijdag is er live muziek en wordt er een extra feestje gebouwd. Maar ook op andere dagen kun je vlees van de barbecue bestellen of je tegoed doen aan ijskoude Corona’s en smoothies. 

https://clubzand.nl
Zeeweg 70
1901 NZ Castricum aan Zee

 

Zand
Bron: Viva
Enthousiast over TPS? 
Lees één van onze andere verhalen