arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Werken

Zet 'm in je agenda: 4 september!

#Traineeship #Wft #ontwikkeling
Robin Mets: recruiter TPS
Wordt 4 september de startdatum van jouw nieuwe carrière? Na een welverdiende vakantie vind jij dat het tijd is om weer aan de slag te gaan. Misschien heb je een paar maanden geleden je scriptie ingeleverd en hard gewerkt voor je diploma. Of je bent nog bezig met de laatste loodjes om je studie af te ronden. Het kan natuurlijk ook dat je al ergens anders werkt en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Bij TPS krijg je de kans om je eigen carrière vorm te geven. Zelf ben ik als recruiter werkzaam bij TPS, laat ik je meenemen in ons verhaal.

Op maandag 4 september start onze traineeklas: het startpunt voor jouw carrière in de financiële dienstverlening. De eerste week van je traineeklas verblijf je in Rotterdam, waarbij je overnacht op het SS-schip. Hier heb je uitzicht over de skyline van deze prachtige stad. Overdag is Het Ontwikkelhuis van TPS jouw terrein: hier ga je aan de slag met de stof die je nodig hebt tijdens je traineeship. Bij TPS zitten we niet volledige dagen in een lokaal taaie stof te leren, maar trekken we er ook geregeld op uit. Zo scheur je deze week in een watertaxi over de Maas, klim je naar de top van de Euromast en verken je de stad per step. Het is een intensieve, maar uitdagende week. Na een week ben je in het bezit van je Wft-Basis-certificaat.

Na de eerste week ga je door voor je Wft Hypothecair Krediet, waarbij je gaat specialiseren in de hypothecaire wereld. Tijdens deze week verblijf je in Amsterdam, waar ons hoofdkantoor is gevestigd en ontdek je op een ludieke manier onze authentieke hoofdstad. 

De certificaten zijn in je bezit, met je nieuwe collega's heb je een warme band opgebouwd; nu ben je klaar om aan de slag te gaan. Samen kijken we naar waar jouw interesses liggen en wat jouw wensen zijn. We kijken welke opdrachtgever het beste bij jou past. Binnen het traineeship kun je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen, om er zo achter te komen welke richting jij op wil. Het is een traineeship op maat: iedereen volgt een ander pad en maakt een andere ontwikkeling door.

Wil jij op 4 september starten? Neem dan contact met mij op door het sollicitatieformulier in te vullen. Samen kijken we of jij en TPS een match vormen. Is dat het geval, dan kun je op 18 september al op je nieuwe werkplek zitten! Mocht je nog twijfelen of vragen hebben vul ook dan het sollicitatieformulier in. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel!

Neem contact op met Robin!
Lees één van onze andere verhalen