arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Waar drink je de beste hot choco?

#Hotpots #Chocolade #Hotchoco
Tips hot choco
Het gaat dit hele weekend flink regenen en erg warm wordt het ook niet. November loopt al bijna ten einde en de winter staat nu toch echt voor de deur. Reden om Netflix aan te zetten en het thuis gezellig te maken. Ga je er toch op uit? Dan drink je natuurlijk een warme chocolademelk met slagroom. TPS zocht een aantal hotspots voor je uit.

Chocolate Company
Bij The Chocolate Company kun je genieten van een hotchocspoon: een soort lepel met een stuk chocolade eraan, dat oplost in warme melk. Je hebt de hotchocspoon in verschillende bijzondere smaken, zoals banana wasabi, hazelnut caramel of ginger lemon. Er is nog veel meer chocolade te vinden, dus bestel naast je hotchocspoon gerust een brownie, chocobomb cake of een chocolade fondue.

Meerdere adressen & plaatsen (o.a. Amsterdam, Haarlem & Rotterdam)
www.chocolatecompany.nl  

Chocolate company
Bron: Hightea vriendinnen

Pompadour
Pompadour is een chocolaterie, patisserie en tearoom in één. Dit kan alleen maar een succesvolle combinatie zijn! De chocolademelk is er geroemd en wordt geserveerd met een glaasje water, omdat hij ‘best heftig’ kan zijn. Je vindt Pompadour aan de Amsterdamse grachtgordel. Vergeet niet wat lekkers bij je chocolademelk te bestellen.

Huidenstraat 12, Amsterdam
www.pompadour.amsterdam

Pompadour
Bron: VVV

De Bonte Koe
De verse chocolademelk van De Bonte Koe in Rotterdam wordt gemaakt van geschaafde pure chocolade. Ze noemen het hier trouwens ‘chocolate tea’ in plaats van melk. Alle chocoladeproducten zijn handgemaakt en dat proef je. Ben je hier eenmaal, dan kan je meteen een lekker chocoladecadeau meenemen voor in de decembermaand.

Delftsevaart 26, Rotterdam
www.debontekoe.nl

De Bonte Koe
Bron: Tripadvisor
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen