arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Recruiter

Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 0-2 jaar ervaring
Wil jij starters helpen bij dé perfecte start van hun carrière en tegelijkertijd werken aan jouw eigen ontwikkeling? Versterk de recruitmentafdeling van TPS!
 
Zoek jij een allround functie waarin employer branding, talentmanagement en recruitment samenkomen? Word dan recruiter bij TPS! In deze functie breng jij de kandidaat en onze organisatie bij elkaar. Zo zorg jij ervoor dat niet alleen jij, maar ook zij hun droombaan vinden bij TPS!

Wat bieden wij jou

·        Een salaris tussen €2.600 en €3.400 (afhankelijk van je ervaring), uiteraard groeit jouw salaris mee met jouw ontwikkeling;
·        26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur);
·        Een ov-kaart met gratis onbeperkt privéreizen;
·        Een persoonlijke coach die jou helpt om jouw ontwikkeling vorm te geven;
·        Deelname aan al onze (sport)events en korting op jouw fitnessabonnement;
·        Een Macbook en iPhone;
·        Je werk op kantoor in Amsterdam en in overleg af en toe thuis. Let op: we verhuizen in mei/juni naar Utrecht.

Jouw ontwikkeling krijgt bij TPS een boost. Met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag met je leerdoelen. Je volgt een uitgebreid opleidingstraject binnen onze TPS Academy en werkt zo aan jouw samenwerkings- en communicatie skills. Daarnaast is er ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien.

Wie ben jij

Jij hebt aantoonbaar hbo-niveau en bent klaar om aan jouw werkende leven te beginnen. Een baan waarbij menselijk contact voorop staat en je een ander écht verder kan helpen, dat is wat je zoekt. Je hoeft nog geen kennis te hebben van recruitment, want dat leren we je graag. Met jouw communicatie skills enthousiasmeer jij de sollicitant tijdens het gehele proces. Verder bouw je samen met je collega’s verder aan de traineeships die TPS aanbiedt en adviseer je hierin vanuit recruitment perspectief. Op onderzoek uitgaan geeft jouw energie: Waar heeft jouw doelgroep nu echt behoefte aan? En hoe kun je hier creatief op inspelen en je team daar in meenemen? 

Werken en leren

Professionals hun perfect start bieden en ze verbinden aan de opdracht die bij ze past, dát is wat jij als recruitment expert doet. Deze kennis zet je daarnaast in om samen met jouw team de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Binnen jouw business unit werk je samen met een accountmanager die in contact staat met onze opdrachtgevers, en met een people manager die onze professionals begeleidt. Gezamenlijk denken jullie na over de invulling van het traineeship, de opleidingen en binding met de werkende professionals. Je organiseert verschillende events, zoals een inhousedag of een samenwerking met een studievereniging. Je staat ook in nauw contact met het recruitmentteam, samen delen jullie tips en tricks voor de beste werving.  Als recruiter houd jij je o.a. bezig met:·        Het selecteren, enthousiasmeren en verbinden van talent;·        De candidate experience. Jij zorgt ervoor dat onze kandidaten een optimale sollicitatie-ervaring beleven;·        Het in kaart brengen van de doelgroep en bedenken van originele manieren om kandidaten aan TPS te binden;·        Het bezoeken van opdrachtgevers samen met de accountmanager.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:
 
·        Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
·        Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
·        Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons