arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Finance & Control

Finance & Control traineeship TPS
Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Het verschil maken in de wereld van finance? Wij zorgen voor de gouden combinatie van inhoudelijke skills en persoonlijke ontwikkeling om dat voor elkaar te boksen. Samen met jouw persoonlijke coach maak jij de eerste stappen richting rollen als financial controller of business controller. Zo creëren we de perfecte start van jouw carrière.

Dit doe je

Als young financial binnen het Finance & Control programma word je onderdeel van een ambitieuze club TPS young financials. Je gaat direct aan de slag en krijgt de mogelijkheid om diverse organisaties te leren kennen in verschillende rollen. Je gaat ervaren welke richting binnen Finance & Control het beste bij jou past, zoals accounting, business- en financial control en reporting. Tegelijkertijd krijg je een uitgebreid opleidingsprogramma en -budget om je te verdiepen in de onderwerpen die jou het meeste aanspreken, zoals procesoptimalisatie, data en accounting. Natuurlijk ga je ook met jouw softskills aan de slag en leer je bijvoorbeeld presenteren.

Ga aan de slag bij:

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.
WORD DE FINANCIAL VAN DE TOEKOMST

Dit krijg je

 • Salaris; Je start op €2970 en groeit na 1 jaar naar €3240 (o.b.v 40 uur & incl. 8% vakantiegeld)
 • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen
 • Mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen
 • Een people manager die jou helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een gepersonaliseerd opleidingspakket op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis
 • 26 vakantiedagen
 • Toegang tot TPS-(sport)events en korting op je sportschoolabonnement

Dit heb je

 • Een finance-gerelateerd hbo- of wo-diploma
 • De wil om je verder te ontwikkelen op het gebied van Finance & Control
 • Proactiviteit om aan de slag te gaan met verbeteringen
 • Reflecterend vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Aan het begin van je traineeship volg je de verschillende opleidingsmodules (Excel, PowerBI, LEAN). Daar leg je de basis. Vervolgens kijk je samen met de recruiters en accountmanagers naar welke opdracht er het beste bij jou past. Als je alle kneepjes van het vak hebt geleerd, is het tijd voor de volgende opdracht. Daarnaast kan jij bij elke stap in het traineeship nóg verder ontwikkelen door middel van een vervolgstudie. Zo groei jij telkens versneld door. Uiteindelijk kun je doorgroeien tot financieel specialist, GL-accountant of business controller. Welke functie dat wordt, ligt aan jou. Jij kiest namelijk wat het beste bij jou past. Wij helpen je om inzicht te geven in jouw talenten en kansen.

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons