arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
TPS business en data

BUSINESS & DATA

The Perfect Start van jouw carrière: daarvoor moet je bij TPS zijn. Wij bieden young professionals de kans om zich versneld te ontwikkelen. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven. Onze business & data unit houdt zich bezig met het opleiden van innovators.

De technologische vooruitgang gaat razendsnel. Steeds vaker worden processen en taken geautomatiseerd. Dit biedt kansen, zowel voor organisaties als professionals. Wij geloven dat er in de toekomst een samenwerking moet zijn tussen digitale en menselijke aspecten. Om deze samenwerking vorm te geven, zijn er mensen nodig met een growth mindset. Innovatie is hun uitgangspunt en zij kijken altijd hoe iets beter kan. TPS Business & Data leidt deze innovators op en verbindt talent met organisaties.   

VOOR PROFESSIONALS

Jij bent van nature nieuwsgierig en wil je graag ontwikkelen in de snel veranderende wereld van IT. Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak en bent geïnteresseerd in innovatie. Trends in digitalisering en technologische oplossingen pik jij razendsnel op. Verder wil je de brug slaan tussen mens en techniek en ben je proactief in het aandragen van nieuwe ideeën. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is het traineeship Business & Data wat voor jou!

Tijdens het traineeship Business & Data ontwikkel jij je tot digitale innovator van de toekomst. Door ondersteuning van digitale tools, realiseer jij vernieuwing en verandering en bouw jij mee aan de organisaties van morgen. Dit bereik je door jouw talent versneld te ontwikkelen bij de verschillende opdrachten van het traineeship. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal: daarom word je begeleid door een persoonlijke coach en volg je een uitgebreid opleidingsprogramma.  

THE INNOVATION ACADEMY

Je trapt je traineeship af met onze innovation academy. Hier leer je om nog beter de taal van Business & Data te spreken, verder te werken aan jouw softskills en je bewust te worden van je eigen mindset. Dit komt allemaal samen tijdens de afsluiter, een hackathon waar we werken met echte use-cases. Na de academy heb jij een Scrum-certificaat op zak, kan je met SQL, Python en PowerBI data visueel weergeven en heb je inzicht in je eigen DISC-profiel. Met een growth mindset ben jij helemaal klaar voor een uitdagende opdracht! Wil je meer weten over the innovation academy? Lees dan hier het achtergrondverhaal. 

Innovation academy TPS

VOOR OPDRACHTGEVERS

Ben jij op zoek naar digitaal talent met een innovation mindset? TPS denkt graag met je mee! Onze professionals worden geselecteerd op zowel competenties als persoonlijkheid. Wij leiden digitaal talent (niveau hbo/wo) op dat vernieuwing en verandering realiseert. Zij bouwen mee aan de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Samenwerken met TPS Business & Data betekent toegang tot kwalitatief hoogwaardige instroom van digitaal talent, dat zorgt voor impact en innovatie. Wij helpen onze partners bij het volledige spectrum van talentmanagement: van het aantrekken, werven en motiveren tot het ontwikkelen en behouden van talent. Het partnerschap kan vormgegeven worden als een maatwerk IT-traineeship, detacheeropdracht of deta-vast constructie. Het IT-talent ontwikkelt zich verder in functies als developer, engineer, tester, proces,- data,- informatie,- en business analist. Graag bespreken we samen de mogelijkheden. Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in of neem contact op met Business Unit manager Daniel van de Beek: 0620236981.

Meer weten over Business & Data?