arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Zomerse hotspots

#zomer #hotspot #Tips
Zomerse hotspots TPS
Yes, het is eindelijk zover: we mogen weer genieten van tropische temperaturen. Maar waar ga je genieten van lekkere hapjes op het terras? Wij hebben alvast wat hotspots voor je op een rij gezet!

Hannekes Boom

Genieten van de zomer aan het water? Dan ben je bij Hannekes Boom aan het goede adres. Dichtbij het centraal station van Amsterdam en met uitzicht op NEMO. Mocht je een gezellige boottrip willen afsluiten met een hapje en een drankje, dan is dit the place to be.

https://www.hannekesboom.nl/

Hannekes Boom TPS

Pllek

Ben je niet zo van de standaard terrassetting, dan is Pllek de ideale spot voor jou. Terwijl je heerlijk op een strandlaken ligt te vertoeven een keuze maken uit tal aan vegetarische en non-vegetarische gerechten. Dat klinkt niet verkeerd toch?

https://pllek.nl/

Pllek Amsterdam TPS

Republiek Bloemendaal

Wil je even de drukte van de stad ontvluchten, kom dan bij Republiek Bloemendaal tot rust. De beachclub heeft heerlijke bedden op het strand waar je riant op kan liggen. Let er wel op dat je je blijft insmeren met zonnebrand, je wil natuurlijk niet verbranden.

http://republiekbloemendaal.nl/

Republiek Bloemendaal

Woodstock 69

Ben je toe aan een borrel en een dansje, ga dan naar Woodstock 69 in Bloemendaal. Je kunt er niet alleen heerlijk eten en genieten van een goed glas wijn, maar ook losgaan op de dansvloer. 

https://woodstock69.nl/

Woodstock 69 TPS

Mossel en Gin

De naam verklapt al een beetje wat je op de menukaart voorbij ziet komen. Toch weet dit leuke tentje te verassen met een ruime keus aan lekkere (vis)gerechten. Tip van ons: bestel eerst zo’n lekkere gin-tonic, dan kan de avond al niet meer stuk. 

https://www.mosselengin.nl/

Mossel en gin TPS
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen