arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Zaalvoetbaltoernooi 2019

#voetbal #competitie #Wedstrijd
Zaalvoetbaltoernooi TPS
Vrijdagavond was het zover, het TPS zaalvoetbaltoernooi 2019 stond op het programma. Acht teams met TPS’ers en collega’s van hun opdrachtgevers reisden vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en zelfs Leeuwarden naar de Topsporthallen in Rotterdam om te strijden om de felbegeerde wisselbeker.

In de voorrondes, die in twee poules van vier werden afgewerkt, lag het niveau dicht bij elkaar. Uiteindelijk wisten team ING Hypotheken, team Nationale Nederlanden en de Amsterdamse- en Rotterdamse tak van ING KYC door te stoten tot de knock-out fase van het toernooi. De teams van BeFrank, TPS, ING Leeuwarden en Nationale Nederlanden pensioenen haalden deze fase helaas net niet, maar het scheelde niet veel!

In de halve finales domineerden de oranje leeuwen, waardoor de finale een onderonsje werd tussen de hypotheekmedewerkers en de KYC-afdeling van ING. In een wedstrijd van hoog niveau met verschillende staaltjes zaalvoetbaltechniek trok ING KYC aan het langste eind waardoor de beker, die twee jaar bij Nationale Nederlanden stond, nu verhuist naar Amsterdam.

Bekijk nu de foto's!

Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen