arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

TPS Zaalvoetbaltoernooi 2020

#Zaalvoetbal #Sport #Teamwork
TPS Zaalvoetbaltoernooi
Afgelopen vrijdag (21 februari) was het weer zover: het TPS Zaalvoetbaltoernooi 2020! Inmiddels is het een mooie traditie geworden. Dit jaar vierden we het vijfjarig jubileum van het toernooi. Om half zeven verzamelde iedereen in het Topsportcentrum in Rotterdam en na een mooi openingswoord was het tijd om van start te gaan.

Dit jaar speelde iedereen één keer tegen elkaar. De teams die niet hoefden te spelen, konden genieten van een mooie pot. De volgende teams deden mee: Florius, HypING, ING KYC Amsterdam, Nationale Nederlanden Pensioenen en Team TPS.

De wedstrijden gingen er lekker fanatiek en sportief aan toe. We hadden deze editie twee scheidsrechters, gelukkig hebben zij de VAR geen enkele keer hoeven in te schakelen. In de laatste wedstrijd werd het nog spannend: als NN Pensioenen zou winnen tegen Florius, zou er nog een extra wedstrijd gespeeld moeten worden voor de finale. Deze wedstrijd eindigde in 3-3 en daarmee was de strijd beslist: Team ING Hypotheken haalde voor het eerst de beker binnen!

Daarna was het tijd voor de derde helft, bestaande uit bier en bitterballen. We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en kunnen, net als veel deelnemers, niet wachten tot de volgende editie. Deze vindt waarschijnlijk in het najaar gaat plaats, ergens rond Utrecht! Stay tuned voor meer info.

Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen