arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Top 5 must have gadgets

#Gadgets #musthaves #trends
Nicole Giftmakers
Tegenwoordig schuilt er in iedereen wel een gadgetfreak en vinden veel mensen het belangrijk om dé gadget van dit moment te hebben. Maar als je een laag budget hebt, vallen veel van de toffe gadgets af. Wat zijn nu leuke, betaalbare varianten? We vroegen het Nicole van de Guchte, die als projectmanager bij The Giftmakers werkt. The Giftmakers kennen we als het bedrijf dat voor TPS originele cadeaus en gadgets verzorgt. Welke gadgets zijn echte aanraders volgens Nicole?

VIRTUAL REALITY BRIL
Een virtual reality bril blijft een leuke gadget. Er komen steeds meer apps op de markt die gebruik maken van virtual reality en een levensechte virtuele omgeving creëren. Als je de bril opzet, waan je je in een compleet andere wereld. Maak een ritje in de hoogste achtbaan, ga surfen aan een prachtig strand of versla je vijanden in een spannende game: met de virtual reality bril kan alles terwijl je gewoon thuis op de bank zit! De virtual reality bril is er in verschillende varianten. Wij vinden vooral de mini virtual reality bril een mooi exemplaar, omdat deze handzaam is en je hem overal mee naartoe kan nemen.

VR-bril

3D CAMERALENS
Met deze gadget maak je de tofste 3D foto’s en video’s met je smartphone: een echte musthave voor iedereen die het leuk vindt om mooie foto’s te maken. De lens past op iedere smartphone en is makkelijk in gebruik: je klikt de lens op je telefoon en kunt meteen beginnen met foto’s maken. De 3D lens zorgt voor een mooi diepte-effect, waardoor jouw foto er echt uitspringt. Dit is één van onze favoriete gadgets van dit moment.

3D cameralens

BEDDI WITTI
De laatste gadget die je echt in je bezit moet hebben is de Beddi Witti. Dit is de nieuwste gadget op het gebied van wake-up lights. De Beddi Witti is een multifunctionele intelligente alarm clock en wake-up light in één. Deze gadget heeft verschillende handige functies: zo straalt hij wit licht uit waardoor je beter slaapt, heb je de keuze uit verschillende mood lights, is er een wake-up lightfunctie die de zon nabootst, kan je je smartphone ermee opladen, wordt het weerbericht getoond en heeft hij een ingebouwde radio en bluetooth speaker. Zo word je iedere dag wakker met je Spotifymuziek en kun je met één druk op de knop een Uber bellen. Dat is nog eens lekker wakker worden! Wie wil dat nou niet? Wij zijn fan van deze intelligente alarm clock, door het minimalistische design en de vele handige functies.

Beddi Witti

LIVESCRIBE
Never miss a word met Livescribe. De Livescribe pen is ontworpen om te schrijven en te werken zoals een normale balpen, alleen gebruikt deze pen Bluetooth Smart om alles wat je schrijft naar je tablet of smartphone te sturen, super handig dus! Daarnaast kan je gemakkelijk gesprekken en vergaderingen opnemen. Zo mis je nooit meer een woord en heb je al je aantekeningen gelijk op je smartphone en/of tablet. Wij zijn gek op deze stylish smartpen!

Livescribe

WAKAWAKA SOLAR LIGHT
Een andere coole gadget is de WakaWaka solar light: dit is de meest efficiënte en duurzame solarlamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon en de lamp geeft tot wel 80 uur licht. WakaWaka werkt met het principe Share the Sun: voor elke verkochte WakaWaka gaat er altijd ook een naar een gezin dat zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie leeft. De WakaWaka solar light is een echte levensredder voor iedereen zonder toegang tot elektriciteit, zowel in het westerse landen als in ontwikkelingslanden. Er zit een verhaal en diepere gedachte achter, dat vinden wij het mooie aan deze gadget.

Waka waka
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen