arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Rooftop Party

#TPS Event #BBQ #Ontwikkelhuis #Rotterdam
TPS Event juli 2016
In juli 2016 vond de feestelijke opening van het TPS Ontwikkelhuis plaats. Dit hebben we gevierd met een tropische rooftop party.

Vrijdagavond haalden we alle TPS'ers naar Rotterdam. Iedere TPS’er die aankwam bij het gebouw van Las Palmas, kreeg meteen een Hawaii slinger uitgereikt. Zo zat de tropische sfeer er al goed in! Vervolgens konden zij het dakterras betreden. Speciaal voor deze gelegenheid was het dakterras omgetoverd tot tropisch paradijs, vol palmbomen, flamingo's, apen en verschillende plekken om lekker te relaxen. Al snel nam Erik de microfoon in handen nam om een welkomstwoord te geven. Hij vertelde meer over de groei van TPS en was trots op het feit dat hij maar liefst 300 mensen op het TPS Event kon verwelkomen. Een mooie groep zo bij elkaar!

Vervolgens werd het startsein gegeven om lekker te gaan eten. Er was genoeg keuze: je kon kiezen uit Mediterraanse paella, een Aziatisch diner of een Amerikaans gerecht van de bbq. Het zonnetje kwam door en iedereen kon heerlijk dineren aan een picknicktafel, met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug.

Nadat iedereen rustig had gegeten, was het tijd om uitgebreid bij te praten met de andere TPS’ers. Veel TPS'ers hadden ook een introducé meegenomen, waardoor je ook weer nieuwe mensen kon leren kennen. DJ Robin draaide ondertussen zomerse nummers, waarop al voorzichtig een beetje gedanst werd.

Erik nam wederom het woord en had speciaal voor deze gelegenheid zijn gouden jasje aangetrokken, want het was tijd voor de loterij! Meky vervulde de rol van Leontien en reikte vol charme de prijzen uit aan de gelukkige winnaars. De hoofdprijs was een arrangement bij onze buren in Hotel New York. Ook gingen verschillende winnaars er met een BBQ en een Lamzack vandoor. De prijzen waren verloot, het werd nu echt tijd om te dansen!

Binnen mum van tijd was er een dansvloer gecreëerd, waar iedereen losging. De beste moves werden uit de kast getrokken. Er was zelfs iemand aan het breakdancen! Het einde van het feest kwam veel te snel in zicht. Dat TPS’ers een goed feest kunnen bouwen, dat staat vast! Bedankt allemaal voor de mooie avond!

Wil je ook naar een TPS Event? Word TPS'er!
Lees één van onze andere verhalen