arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Retro hotspots

#Hotspots #Weekendtips #oldschool
Retro hotspots TPS
Wil je weer even terug in de tijd? Bezoek dan één van deze retro hotspots. Nostalgie gegarandeerd.

Bowlen 

Bowlen, dat is toch die activiteit waarbij je vieze oude schoenen aan moet en in een hal staat waar het ruikt naar frituurvet? Nee, dat is voortaan voorgoed verleden tijd. Als je naar Lucky’s Bowling gaat tenminste. Dit is namelijk een designbowlinghal: een industrieel pand met hippe meubels en een grote video-wall waar skylines op geprojecteerd worden. Tijdens het bowlen geniet je van heerlijke zelfgemaakte burgers en pizza’s. Bowlen zal nooit meer hetzelfde zijn! 

Lucky’s Bowling
Veerpolder 14, 2361 KV Warmond
https://luckysbowling.nl/   

Luckys bowling
Bron: Glamour

Arcade hall

Pacman spelen tot je erbij neervalt, een potje airhockey of toch Donkey Kong verslaan: het kan in de splinternieuwe Arcade Hall in Amsterdam-Noord. Waan je terug in de tijd waarin games nog zichtbare pixels hadden en je er alles aan deed om het volgende level te halen. De spellen zijn niet veranderd, maar nu kan je er wel een lekker speciaalbiertje of cocktail bij bestellen. Een aanrader. 

Blast Galaxy Arcade Club
Mt. Lincolnweg 17, 1033 SN Amsterdam
http://blastgalaxy.nl

Blast Galaxy
Bron: Find Geek Spots

Bordspellencafé

Houd je niet digitale spellen, maar speel je liever een bordspel? Dan kun je in Utrecht terecht bij the Boardroom. Hier hebben ze meer dan 470 spellen die je met je vrienden of familie kunt spelen. Ondertussen geniet je van lekkere nacho’s, sanwiches en snoep. Als je competitief ingesteld bent, kan je zelfs meedoen aan de verschillende toernooien die er georganiseerd worden. 

The Boardroom
Kruisweg 60, 3513 BM Utrecht
https://www.the-boardroom.nl  

The Boardroom
Bron: The Boardroom
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen