arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Koningsdag hotspots

#Hotspots #Festivals #Koningsdag
Koningsdag hotspots TPS
Hoera, onze koning is weer bijna jarig! En dat is een feestje waard. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen niet al te somber, dus kunnen we ervan uitgaan dat het een mooie dag wordt. Neem voor de zekerheid wel een paraplu mee, want je weet maar nooit… Waar je dan heen moet? Dat zocht TPS voor je uit.

Kingsland Amsterdam
In de RAI wordt een festival georganiseerd met een line-up waar je u tegen zegt. Onder andere de Jeugd van Tegenwoordig, Lil’ Kleine, Hardwell en Yellow Claw zorgen voor een dag die je niet snel zult vergeten. Mocht Amsterdam te ver weg voor je zijn, wees dan niet getreurd: er worden ook edities georganiseerd in Groningen, Twente en Den Bosch. 

http://kingslandfestival.nl

Kingsland
Bron: Popinstituut

SLAM! Koningsdag  
SLAM!FM organiseert dit jaar een tof Koningsdagfeest in Alkmaar. Bij twee verschillende stages kun je genieten van muziek van onder andere Lucas & Steve, Boef, Kris Kross Amsterdam en Brenann Heart. Wil je je dag meteen al beginnen met een feest? Regel dan feestelijk vervoer door met de partybus naar Alkmaar te gaan! Deze bus vertrekt vanaf verschillende opstappunten. Bekijk de website voor meer informatie. 

https://www.slam.nl/koningsdag/

SLAM koningsdag
Bron: SLAM!FM

Oranjebitter
Koningsdag vier je natuurlijk het beste met een mooi Rotterdams uitzicht: de Euromast! De line-up is top secret, maar de organisatie van Oranjebitter belooft veel goeds. Op dit festival vind je vijf verschillende stages, die allemaal een andere muziekstijl vertegenwoordigen. Wil je even tot rust komen? Dan kun je een ritje maken in het reuzenrad!  

http://oranjebitter-rotterdam.nl

Oranjebitter Rotterdam
Bron: Rotterdam Festivals
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen