arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leren

Kom naar de Student Recruitment Day!

#Studenten #Afstudeerstage #Vierdejaars
Student recruitment day TPS
Op 19 oktober staat er in grote letters ‘Student Recruitment Day’ in Joliekes agenda. Op deze dag ontvangt ze namens TPS een grote groep studenten, die een afstudeerstage of baan in de wacht kunnen slepen. We spreken haar over de invulling van deze dag en waarom jij erbij zou moeten zijn.

Als campusrecruiter houdt Jolieke zich dagelijks bezig met het organiseren van activiteiten voor studenten. Deze dag is een onderdeel van het programma dat ze samen met haar collega Tamara heeft opgezet. Ze vertelt: “Tijdens de Student Recruitment Day nodigen we vierdejaars studenten uit om bij TPS langs te komen. Ze maken kennis met het bedrijf en we vertellen wat de mogelijkheden zijn die we bieden in de financiële sector. Zo hebben we meerdere afstudeerstages en startersbanen beschikbaar.” Onderdeel van het programma is een masterclass van een financieel expert. “Hij gaat vertellen waarom het juist in deze tijd ontzettend interessant is om in de financiële sector te werken. De trends en ontwikkelingen uit de markt komen uitgebreid aan bod.”

Vervolgens is het tijd om elkaar te leren kennen. “Tijdens dit onderdeel komen we er samen achter of er een match is tussen jou en TPS. Dit doen we niet met een strenge selectieprocedure, maar juist op een interactieve manier met een hoge funfactor. We sluiten de dag af met een borrel, waarbij je met recruiters in gesprek kunt gaan. Wie weet heb jij aan het einde van deze dag je afstudeerstage in de pocket! Of kom je al in aanmerking voor een baan, met een contract dat na je studie meteen ingaat. Er zijn mogelijkheden genoeg.”

Scoor deze dag een afstudeerstage bij TPS

Zelf heeft Jolieke een coördinerende rol. “Samen met mijn collega Jasper ga ik ervoor zorgen dat iedereen een informatieve, maar ook leuke dag heeft. Als je een vraag hebt, kun je die natuurlijk altijd stellen. Ik vind het leuk om met iedereen face-to-face kennis te maken, aangezien ik een groot aantal studenten al heb gesproken aan de telefoon.” Het programma begint om 13 uur en duurt tot ongeveer 19 uur. “Het ligt er natuurlijk aan hoe laat je het maakt op de borrel”, glimlacht Jolieke.

Ben jij zelf student en ben je je aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersbaan in de financiële dienstverlening? Zorg er dan voor dat jij erbij bent op 19 oktober! Je kunt je inschrijven door op de onderstaande button te klikken. Let wel op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Heb je nog een vraag over deze dag? Bel dan Jolieke: 0615218796. 

Op de hoogte blijven van het laatste TPS-nieuws?
Lees één van onze andere verhalen