arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Hotspots voor Pasen

#Hotspots #Pasen #Todo
Hotspots voor Pasen TPS
De hele familie is al dagen in rep en roer: wie doet het ontbijt, waar wordt er gebruncht en komt er ook nog een Paasdiner? Ontsnap deze Paasdagen aan alle stress en trek lekker je eigen plan. TPS zet een aantal hotspots voor je op een rij.

The Avocado Show
In dit restaurant draait het maar om één gerecht: avocado! Ze maken de meest gekke creaties met deze vrucht. Wat dacht je van pannenkoeken met avocado, bowls of een avocado-cocktail? Je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast verkopen ze ook merchandise, dus pak je kans om eindelijk een avocado-trui aan te schaffen. Je kunt niet reserveren, wie het eerste voor de deur staat heeft dus de meeste kans op een plek.

Daniel Stalpertstraat 61 HS Amsterdam
www.theavocadoshow.com

The Advocado Show
Bron: Cotton & Cream

Paaseieren zoeken bij de Ceuvel
Op de NDSM-Werf kun je op Eerste Paasdag paaseieren gaan zoeken bij De Ceuvel. Niet alleen echte paaseieren, maar ook flesjes PaasIJ van Brouwerij ’t IJ. Als je een flesje vindt, mag je het meteen opdrinken. Vervolgens is het tijd voor een heerlijke paasbrunch, met zuurdesembrood, zelfgemaakte paasbroden, salades en soepen. Om deze brunch mee te maken, dien je een kaartje te kopen via de site.

Korte Papaverweg 2 t/m 6 Amsterdam
http://deceuvel.nl/nl/event/paas-eitjes-paas-ijtjes-zoeken-op-de-ceuvel/

De Ceuvel
Bron: Amsterdam Energie

Werkspoorfestival in Utrecht
Het is tijdens de Paasdagen nog wat fris buiten, dus het wordt geen outdoor festival dit weekend. Maar daar heeft de organisatie van het Werkspoorfestival wat op gevonden: zij halen gewoon het festival naar binnen! In de prachtige Werkspoorkathedraal vind je allerlei foodtrucks, barretjes en muziekpodia. De entree is gratis. Een aanrader dus.

Tractieweg 41 Utrecht
http://www.werkspoorfestival.nl  

Werkspoorfestival
Bron: Werkspoorfestival
Enthousiast over TPS? 
Lees één van onze andere verhalen