arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Hotspots voor het weekend

#Hotspots #weekend #placetobe
Hotspots TPS
Berichten van sneeuw en kou domineren het nieuws. De zomer is nog ver weg, maar dat betekent niet dat je de bloemetjes dit weekend niet buiten kunt zetten! Waar moet je zijn dit weekend? TPS geeft je tips.

Vier carnaval
Wordt het Oeteldonk, Kielegat of toch ’t Lampegat? Dit weekend barst het carnavalsfestijn weer los. Trek je mooiste pekske aan en hossen maar! Carnaval begint officieel op zondag, maar in veel steden kun je al eerder feesten. Let wel op, het Rode Kruis roept mensen op om zich extra warm te (ver)kleden, want als je buiten bent is het goed koud. Een thermolegging is dus geen overbodige luxe. Alaaf!

Carnaval vieren
Bron: feestwinkel.nl

De coolste baan van Nederland
Het Olympisch Station in Amsterdam wordt omgetoverd tot ijsbaan in de open lucht. Je kunt er gewoon vrij schaatsen, maar een clinic volgen in curling of schaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Als je klaar bent met schaatsen, kun je genieten van een heerlijke Amsterdamse biefstuk in het pop-up restaurant van Loetje. 

Ticket kun je bestellen via de website: www.decoolstebaanvannederland.nl

De coolste baan van Nederland
Bron: De coolste baan van Nederland

ART Rotterdam
Deze week staat Rotterdam in het teken van kunst tijdens ART Rotterdam. Het gehele weekend kun je verschillende tentoonstellingen en exposities bezoeken op diverse locaties, zoals het Fotomuseum, de Kunsthal en kleinere galerieën. De gelijknamige kunstbeurs ART Rotterdam is een hoogtepunt van de week. Hier maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst. Locatie is de Van Nelle Fabriek. 

Meer informatie vind je op www.artrotterdamweek.com.

ART Rotterdam
Bron: ART Rotterdam
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen