arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Hotspots voor het lenteweekend

#Hotspots #lente #weekend
Lente hotspots TPS
Het is eindelijk zover, de lente is aangebroken! Het is dus de hoogste tijd om je warme sjaals en wanten in te wisselen voor je favoriete zonnebril en tussenjas. Het mag dan nog geen zomer zijn, maar er komt in ieder geval weer lekker weer aan. De eerste zonnestralen van de lente mag je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. TPS heeft een aantal te gekke hotspots voor je klaar staan.

Hangar

Dineren op een bijzondere locatie doe je bij Hangar. Het restaurant heeft een diverse kaart met hierop heerlijke gerechten. Voor de liefhebbers zijn er zelfs vegetarische hapjes. Om de eerste lente zonnestralen op te vangen, kun je ervoor kiezen om lekker op het terras te gaan zitten. Vind je dit toch iets te fris, dan is het binnen ook prima vertoeven.

Aambeeldstraat 36 (voor navigatie 32), Amsterdam

https://hangar.amsterdam/

Hangar
Bron: Hangar

Thuishaven Wintercircus

Wil je de winter toch nog even uitzwaaien, dan is dit the place to be! Tijdens wintercircus kun je genieten van techno- en housemuziek op het gave terrein van Thuishaven. Voor de liefhebbers is er ook een  foodtruck aanwezig van Leen’s Kitchen. Hier kun je terrecht voor een snelle hap.

Contactweg 68, Amsterdam

Thuishaven
Bron: Thuishaven

The streetfood club

In Utrecht kun je op waanzinnige locaties een hapje eten. Bij the streetfood club kun je genieten van een Aziatische/ Zuid-Amerikaanse keuken. Naast heerlijk eten kun je bij the streetfood club ook nieuwe kiekjes voor je Instagram maken. Het interieur van het restaurant is namelijk super fotogeniek. Zonde om hier geen gebruik van te maken, trek dus vooral je beste outfit aan.

Janskerkhof 9, Utrecht

https://thestreetfoodclub.nl/nl/

The streetfoodclub
Bron: Tripadvisor

Op het dak

Lunchen of ontbijten op het dak, in Rotterdam kan het! Op deze mooie locatie kun je allerlei lekkers bestellen en natuurlijk genieten van het heerlijke weer. Op het dak serveert dagelijks een wisselende salade en soep. Je kunt je dus laten verassen door de chef, of je houdt het hef in eigen hand en bestelt een ander gerecht van de kaart. Alle gerechten worden bereid met ingrediënten uit eigen tuin en van (stads)boeren, je eet dus gegarandeerd vers. Als je een liefhebber bent van de natuur is het zeker de moeite waard om deze groene oase eens te bezoeken. Op het dak heeft namelijk het grootste dak-akker van Europa met uitzicht over de stad van Rotterdam.

Schiekade 189, Rotterdam

http://ophetdak.com/

TPS wenst je een fijn lente-weekend!

Op het dak Rotterdam
Bron: Op het dak
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen