arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

HOTSPOTS VOOR BLUE MONDAY

#Bluemonday #Hotspots #Tips
Hotspots blue monday TPS
Aanstaande maandag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Dat klinkt niet echt gezellig, maar het is maar net wat je er zelf van maakt! Stroop de mouwen op, bel een goede vriend of vriendin en ga lekker op pad. Op die manier trotseer jij die blauwe maandag zonder moeite. TPS geeft je een aantal tips.

Amsterdam ICE
Op het Museumplein in Amsterdam vind je deze wintermaanden een gigantische ijsbaan. Voor een klein prijsje kun je schaatsen huren en als een ware kunstschaatser pirouettes maken. Als je toe bent aan een pauze, kun je genieten van een warme chocolademelk, een pot kaasfondue of een goede borrel.  

http://www.iceamsterdam.nl

Amsterdam ICE TPS
Bron: kerstmarkten.net

Amsterdam Light Festival
Tot en met 21 januari kun je je in Amsterdam laten verwonderen door het Amsterdam Light Festival. Een groot aantal kunstwerken verlicht Amsterdam op en rond de grachten. De kunstwerken worden speciaal voor dit festival en de specifieke locaties gemaakt. Je kunt het festival op meerdere manieren beleven: zo je kun een wandeling maken, met of zonder tourgids. Ook op de fiets kan je een route afleggen waarbij je geen enkel kunstwerk mist. Een andere optie is met een rondvaartboot, die waarmee je langs alle kunstwerken vaart. Keuze genoeg!

https://amsterdamlightfestival.com/nl

Amsterdam Light Festival TPS
Bron: Friendship Amsterdam

Alpaca boerderij
Heb je altijd al willen knuffelen met een alpaca? Dat kan bij deze Alpaca boerderij in Overijssel! Ze bieden verschillende arrangementen aan, waaronder een high tea of een boerenlunch tussen de alpaca’s. En zeg nu zelf, tussen alpaca’s kan Blue Monday toch alleen maar meevallen?

http://alpacaboerderij.nl

TPS Alpaca high tea
Bron: Counting flowers
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen