arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Hotspots Halloween

#Halloween #Hotspots #feest
Halloween TPS
Het is eind oktober en dat betekent maar één ding: het is tijd voor Halloween! Op de dag zelf worden er allerlei activiteiten georganiseerd, dit weekend zijn er ook al een aantal spectaculaire feesten. En omdat de klok een uur achteruit gaat in de nacht van zaterdag op zondag, heb je een uur langer om los te gaan. TPS zette de hotspots voor je op een rij:

Amsterdam Halloween Party

Kris Kross Amsterdam host zaterdag 28 oktober hun eigen Halloweenfeest op het Westergasfabriekterrein, waar de negende editie van de Amsterdam Halloween Party plaatsvindt. Natuurlijk geeft het dj-duo zelf een show weg, daarnaast kun je genieten van optredens van onder andere Dennis Branko, Ekte en Kevin-D. Je komt er alleen in als je verkleed gaat, waarbij alles kan en mag. Ga je als demoon, vampier of toch als horrorclown? De keuze is aan jou!

Crazy sexy cool Halloween Festival in Rotterdam

In het Zuiderpark in Rotterdam word je door beats en freaks de spookachtige danstenten ingelokt. Tijdens dit eerste outdoor Halloween Festival word je verrast door spooky entertianment, freaky decoratie en gruwelijke horror. Het park wordt omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie. Met optreden van Jonna Fraser, Dyna, Paul Elstak en The Partysquad. 

Amsterdam Halloween festival

Amsterdam is the place to be tijdens Halloween: er is namelijk een heus festival ter ere van het griezelfestijn. Van 25 tot en met 31 oktober kun je bloederige make-up workshops volgen, de (scary) movie marathons bezoeken en losgaan tijdens het spetterende Toyland-feest in Paradiso Noord. Hier komt het speelgoed uit je kindertijd op een horrorachtige manier tot leven, onder begeleiding van the Puppet Master. Je herinneringen zullen nooit meer hetzelfde zijn.

The Amsterdam Dungeon: the home of Halloween

Zaterdag kan je tot 03:00 uur 's nachts ronddwalen in het decor van verloren straten in spookhuis Amsterdam Dungeon. Duidelijk is dat je hier niet bang hoeft te zijn voor fantasiemonsters, maar juist voor je menselijke soortgenoten: heksenjagers, beulen en dolende zielen zullen je doen sidderen van angst. Durf jij een tocht door dit spookhuis aan?

Walibi Fright nights

Wanneer Walibi wordt overgenomen door een evil clown, weet je dat het foute boel is. Ben jij niet bang aangelegd? Laat je dan dit weekend de stuipen op het lijf jagen in het pretpark. Er zijn meerdere spookhuizen, waar bizarre schepsels en creepy figuren je niet met rust laten. In de rest van het park ben je ook niet veilig: in de scarezones laten ze je niet met rust. Tussendoor kan je een ritje maken in de Goliath of Lost Gravity. Maar of je daar rust zal vinden...

Walibi fright nights
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen