arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Hier scoor je de beste koffie

#koffie #Hotspots #latteart
Koffie hotspots TPS
Onze mobiele barista staat regelmatig bij opdrachtgevers om TPS’ers en gelukkige voorbijgangers te voorzien van een heerlijk kopje koffie. Maar waar moet je zijn als de Landrover niet voor het kantoor staat? TPS zocht een aantal koffie hotspots voor je uit.

White label coffee – Amsterdam

White label coffee is naast koffiezaak ook een branderij. Dat betekent dat ze hun eigen bonen produceren en verschillenderoasts in het assortiment hebben. In de zaak aan de Jans Evertsenstraat kun je nadat je hebt genoten van bijvoorbeeld een cappuccino, meteen een zak bonen mee naar huis nemen. 

Jan Evertsenstraat 136 Amsterdam

White Label Coffee
Bron: Looselab

Lot Sixty One – Amsterdam

Dicht bij de foodhallen vind je Lot Sixty One, waar de melk op je cappuccino ware kunst is. Je ziet het meteen: hier werken barista’s met passie voor het vak. Met twee verschillende vestigingen is er altijd eentje in de buurt. 

Kinkerstraat 112 & Kalverstraat 31

Lot Sixty One
Bron: I Amsterdam

Bertmans – Rotterdam

Bertmans is een healthy food hotspot waar je kan genieten van heerlijke koffie. Een tip: bestel er vooral pancakes bij om je ochtend écht goed te beginnen. In het najaar staat er -naast de reguliere koffiekeuzes- pumpkin spice latte op het menu. 

Zaagmolenkade 15 & Karel Doormanstraat 292

Bertmans Rotterdam
Bron: Rotterdam Tourist Information

Hopper – Rotterdam

Bij Hopper kom je met gemak aan de dagelijkse dosis cafeïne. Hier doen ze alles zelf: van het branden van de koffiebonen tot het bakken van het brood. Tel daarbij op dat de zaak zelf klein en knus is en je hebt er een nieuwe favoriet bij in de havenstad.

Schiedamse Vest 146

Hopper Rotterdam
Bron: Hidden Gems

30 ml - Utrecht

Wat ooit begon als een kleine koffiezaak aan de Mariastraat, is inmiddels een begrip in Utrecht. 30 ml heeft meerdere vestigingen waar je terecht kan voor heerlijke koffie van je favoriete bonen. Al jaren gooien ze hoge ogen bij de AD-koffietest, is het nu tijd om het zelf eens te testen? 

Vredenburg 23, Grauwaartsingel 370 & Zadelstraat 11

30 ml Utrecht
Bron: Coffee & stories
Wil je ook een keer de koffie bij TPS proeven?
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen