arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leren

Expeditie Robinson: stem op Michiel!

#Expeditierobinson #Challenge #lastmanstanding
Michiel TPS Expeditie Robinson
Michiel is trainee bij TPS en heeft zich opgegeven om mee te doen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Nu moet hij de rest van Nederland overtuigen van het feit dat hij de ultieme ‘last man standing’ is. Lees hieronder zijn verhaal en vergeet niet om op hem te stemmen!

Al lang was het Michiels ultieme droom om mee te doen aan het TV-programma Expeditie Robinson. Voorheen mochten alleen bekende Nederlanders hieraan meedoen, maar vorig jaar was er voor het eerst ook een groep onbekenden mee. In de tijd dat je je kon inschrijven voor het vorige seizoen, begon Michiel net met zijn traineeship bij TPS. Hij besloot zich niet aan te melden en de focus te leggen op de start van zijn carrière. Zijn zwager Carlos besloot de sprong wel te wagen. En met succes: Carlos kwam door alle stemrondes heen, overleefde het castingweekend en kwam op het eiland terecht. De rest is geschiedenis: als eerste ‘onbekende’ Nederlander won hij de expeditie.

Carlos’ enthousiasme motiveerde Michiel om er dit jaar vol voor te gaan. Hij heeft zich ingeschreven voor de strijd en heeft hard de stemmen van het publiek nodig. Iedere week krijgen de potentiele deelnemers een nieuwe opdracht, waarvoor ze een video moeten maken. Vervolgens is het aan hen de taak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Bij iedere opdracht ontstaat er een top zeven, dit zijn de mensen die doorgaan naar het castingweekend. In totaal kunnen er 49 mensen doorgaan en Michiel is één van de kanshebbers: deze week staat hij in de top 7! De concurrentie hijgt wel in zijn nek, dus hij kan jouw stem goed gebruiken.

Waarom je moet stemmen op Michiel? Daar heeft hij een duidelijk antwoord op: “Ik ga, net als mijn zwager, de expedtie winnen! Het lijkt me super gaaf, echt een ‘once in a lifetime experience’. Ik speel al lang waterpolo en zit in het eerste herenteam van Zwolle. Al van jongs af aan wil ik winnen als ik meedoe aan wedstrijden. Ik ben wel een sociale speler en doe er alles aan om goed in de groep te liggen, zoals een ware Robinson betaamd.”

STEM NU!  
Jouw stem is voor Michiel van levensbelang. Breng nu je stem uit via de website van Expeditie Robinson. Stemmen doe je met je e-mail of Facebookaccount. Natuurlijk kun je meerdere keren stemmen als je meerdere accounts hebt. En mocht je fan zijn, dan kan je natuurlijk altijd Michiels oproep op Facebook delen met je vrienden. 

Wil jij ook dat TPS'er Michiel de nieuwe Robinson wordt?
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen