arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Leven

Bijzondere dakterrassen waar je geweest moet zijn

#Rooftop #Hotspots #bar
Dakterrassen artikel TPS
Genieten van een mooi uitzicht, met een lekker drankje in je hand. Of juist een film kijken onder de sterrenhemel. Rooftopbars zijn er in alle soorten en maten. TPS zette de beste hotspots voor jou op een rij.

Floor 17 – Amsterdam

Heb je altijd al willen rolschaatsen met uitzicht over Amsterdam? Dan zit je bij Floor 17 goed. Op de zeventiende verdieping van het Amsterdamse Ramana Apollo Centre vind je dit bijzondere dakterras. Voor vijf euro huur je een paar rolschaatsen en waan je je in de jaren zeventig. Bijkomen van deze sportieve activiteit doe je op het terras met een lekkere cocktail. Bij Floor17 organiseren ze ook speciale movienights, waarbij je in de buitenlucht kan genieten van een goede film. Bekijk hier de movienight-agenda.

Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam

https://www.floor17.nl

Floor 17
Bron: Rooftop Movienights

Dâk – Rotterdam

Deze zomer hoef je echt niet urenlang in de auto of vliegtuig te zitten om op een zomerse bestemming te komen. Reis gewoon af naar Costa Del Roffa en bezoek Dâk in de havenstad. Op het dak van de parking Westblaak vind je een stadspark, maar dan op 30 meter hoogte. Hier kun je genieten van een heerlijke BBQ: het personeel van Dâk zorgt ervoor dat de barbecues aanstaan en je kunt zelf je eigen eten meenemen! Geen zin om boodschappen te doen? Dat is geen probleem, ze verkopen ook barbecuepakketten waar je gebruik van kunt maken. Een bezoek aan dit dakterras wordt sowieso een zomers feestje.

Apcoa Parking Westblaak, Kromme Elleboog 
3012 VM Rotterdam
http://www.dak-rotterdam.nl

Dâk Rotterdam
Bron: Esquire

Skylounge – Amsterdam

Het beste uitzicht over Amsterdam heb je waarschijnlijk bij Skylounge. Op de elfde verdieping van het Double Tree by Hilton hotel vind je deze bijzondere bar. Verwen jezelf met een uitgebreid diner met bijpassende wijnen en kijk hoe de zon ondergaat achter de Amsterdamse skyline. Wat wil een mens nog meer? 

Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam
http://www.skyloungeamsterdam.com/nl/

Skylounge Amsterdam
Bron: Skylounge

WT Urban Kitchen – Utrecht

Waar zal WT voor staan, denk je misschien. Het antwoord is simpel: watertoren! Op het dakterras van dit iconische gebouw kijk je uit over heel Utrecht. Drie jaar geleden is de watertoren compleet verbouwd en is er zelfs een extra verdieping opgezet. Nu serveren ze hier een 3, 4 of 5-gangen menu, met bijpassende wijnen. Een aanrader.

Heuveloord 25A
3523 CK Utrecht

https://wturbankitchen.nl

WT Urban Kitchen
Bron: WT Urban Kitchen
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen