arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play
Werken

Acht flexwerk-hotspots

#Flexwerken #Hotspots #koffie
Flexwerken hotspots
Tegenwoordig heb je eigenlijk alleen een goede Wifi-verbinding nodig om te kunnen werken. Steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om thuis aan de slag te gaan, om zo files te vermijden en rustig door te kunnen werken. Wil jij een keer ergens anders werken voor de afwisseling? Zoek je een inspirerende locatie met goede koffie, een snelle verbinding en de rust om je werk te kunnen doen? Kijk dan niet verder, TPS zocht acht hotspots voor je uit.

Werkplaats - Volkshotel Amsterdam

In het Volkshotel vind je de Werkplaats: een plek om mensen te ontmoeten, te werken en een drankje te doen. Hier komen kunstenaars en jonge ondernemers samen om nieuwe plannen te smeden onder het genot van een lekker broodje. Je kunt gezellig in het café plaatsnemen, maar als je je beter wil concentreren kan je gebruik maken van de speciale flexwerkplekken. Heb je een belangrijke meeting? Dat is geen probleem, je kunt een van de hippe vergaderzalen reserveren. Wordt het de doka, de vilten zaal of toch één van de werkcabines?

Volkshotel De Werkplaats
Bron: DAPh

The Pool – Amsterdam

In de Wibautstraat vind je The Pool, waar je je in zomerse sferen waant tussen de flamingo’s en badmeesterstoelen. Neem plaats op een felgekleurde stoel en bestel een lekker ontbijt. Er zijn pannenkoeken, tosti’s of huisgemaakte granola. Na een dag hard werken kun je er ook prima borrelen en dineren.

The Pool Amsterdam
Bron: Petite Passport

Bocca – Amsterdam

Bocca ken je vast wel als het koffie-huismerk van TPS. Maar wist je dat ze ook een koffiebar hebben in het centrum van Amsterdam? Op deze locatie kun je genieten van een heerlijke cappuccino, café latte of americano, terwijl je driftig verder tikt op je laptop. Als je thuis wil genieten van lekkere koffie, kan je meteen een zakje bonen meenemen. Mocht je nog even je barista-skills willen oppoetsen, dan kan je hier een workshop volgen.

Bocca Amsterdam
Bron: Esquire

Bouncespace – Amsterdam

Bij Bouncespace geloven ze in een nieuw soort kantoor: een hele community, in plaats van alleen maar een standaard pand. Bij de locatie op loopafstand van het Museumplein en Leidseplein vind je niet alleen een kantoor, maar ook een espressobar, een fietsenzaak en andere winkels. Het is een heel dorp op zich: laat je in je pauze een nieuwe coupe aanmeten of je fiets repareren en werk vervolgens weer door aan die ene belangrijke presentatie. Succes gegarandeerd.

Bouncespace
Bron: Bouncespace

Het Nieuwe Kantoor – Rotterdam, Utrecht & meer

Het Nieuwe Kantoor heeft meerdere vestigingen, waaronder twee in Rotterdam en twee in Utrecht. Neem plaats op één van de stijlvolle werkplekken en breid je netwerk uit met andere professionals. Je betaalt hiervoor een klein bedrag per uur. HNK organiseert regelmatig interessante netwerkbijeenkomsten, waar jij een graag geziene gast kunt zijn. Als je een vergaderruimte nodig hebt is dat geen probleem, deze kun je eenvoudig reserveren.

Het Nieuwe Kantoor
Bron: Meisjes aan de Maas

Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café – Rotterdam

Ideaal voor als je in Rotterdam woont of met de trein erheen reist: het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café vind je naast het centraal station. NN en DE zijn hebben hier de handen ineen geslagen, zodat je hier kunt werken en ontspannen. Je kunt er goede koffie krijgen en je laptop open klappen. Ook worden er workshops en exposities georganiseerd. Leuk detail: de imagewall in het café wordt door jonge kunstenaars gevuld.

NN DE Café
Bron: Meisjes aan de Maas

BROEI – Utrecht

BROEI beschrijft zichzelf als een werkplek, café, restaurant, creatieve ruimte en experiment in één. Je kunt er -naast werken- heerlijk lunchen of dineren. Ze maken hun eigen brood en werken zoveel mogelijk samen met lokale boeren, brouwers, branders en telers. Geniet van een gezonde salade, een goed belegd broodje of een warme groentetaart. Dit alles terwijl je je collega’s e-mailt, een werkoverleg voor morgen voorbereidt en een belangrijke rapportage afrondt.

BROEI Utrecht
Bron: Indebuurt

In De Ruimte - Utrecht

In een enorm kloostergewelf aan de Oudegracht in Utrecht vind je IDR: de hotspot van Utrecht om te flexwerken. De locatie is uniek en heeft een enorme binnenstadstuin, waar het met warm weer goed vertoeven is. Je bepaalt zelf wat je betaalt om hier te werken, dus je kunt het zo bont maken als je zelf wil. Er zijn verschillende ruimtes te huur, waar je workshops, bijeenkomsten of evenementen kunt houden.

In De Ruimte
Bron: Indebuurt
Enthousiast over TPS?
Lees één van onze andere verhalen