arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

TPS Studenten Community

Ben jij nog druk bezig met je hbo- of wo-studie? Dan is de TPS Studenten Community iets voor jou! Zodra je je inschrijft voor de TPS Community houden wij je op de hoogte van relevante bijbanen, stages en startersbanen. Dat niet alleen: je komt ook alles te weten over nieuwe bewegingen binnen de financiële markt, toffe festivals en hotspots in jouw studentenstad.

Na het invullen van het formulier voegt Tamara van Dijk (Campus Recruiter bij TPS) je toe op LinkedIn. Je kunt haar een bericht sturen om eens kritisch naar je LinkedInprofiel te kijken, feedback te geven op je CV of om een keer op oriënterend gesprek te komen bij TPS.
Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de TPS Community. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, zodat we je doelgericht kunnen benaderen en je bijvoorbeeld geen aanbiedingen voor afstudeerstages in je tweede jaar krijgt. We zullen je op de hoogte houden via verschillende kanalen. E-mails komen soms in je ongewenste inbox, houd deze dus ook in de gaten.

Welkom bij de TPS Community!