arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Talent Acquisition

TPS traineeship talent acquisition
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Wil jij impact maken op de groei van organisaties en tegelijkertijd jouw eigen ontwikkeling een boost geven? Volg dan het Power Program bij TPS en investeer in een krachtige start van jouw carrière. Wij leiden jou op, zodat jij het verschil kan gaan maken met jouw kennis, proactiviteit en nieuwsgierigheid. Tijdens de trainingen leer jij wat je nodig hebt om te excelleren als Talent Acquisition Specialist.

Dit doe je

Jij gaat impact maken op de groei van bedrijven, door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Alleen zo kunnen bedrijven excelleren. Hiermee maak jij het verschil bij opdrachtgevers en doorbreek je de status quo. 


Maar first things first. Voordat je als Talent Acquisition Specialist bij een opdrachtgever aan de slag gaat, is het goed om eerst jouw rugzak te vullen met basiskennis. Tijdens ons Power Program ontwikkel je jouw communicatie skills en ga je aan de slag met inhoudelijke interessante trainingen op het gebied van o.a. stakeholdermanagement, verleiden van de doelgroep en gesprekstechnieken.  


Je ontwikkelt jezelf niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. TPS is jouw thuisbasis, met professionals waar jij je aan op kan trekken. Want, een uitdaging? Die ga jij aan. En opgeven? Dat doe jij niet zomaar, dit soort situaties houdt jou juist scherp. 

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee vanaf dag 1 een persoonlijke jobcoach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Dit krijg je

 • 26 vakantiedagen (als je maar wel weer terugkomt!)  
 • Een fijn startsalaris van €2.500,- bruto per maand. Uiteraard groeit het salaris met jouw ontwikkeling en inzet mee
 • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen of een leaseauto. Als je voor het ov kiest ontvang je van ons een duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto per maand
 • Vanaf dag één staat er een projectmanager voor jou klaar die je helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een opleidingspakket, vakinhoudelijke kennissessies en een persoonlijk opleidingsbudget
 • Toegang tot TPS-(sport)events, zoals ons jaarlijkse festival bij Thuishaven
 • Korting op je sportschoolabonnement met TPS bedrijfsfitness

Dit heb je

 • Een afgerond hbo- of wo-diploma 
 • De durf om initiatief te tonen en kritische vragen te stellen
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie om te verbeteren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Ons Power Program vormt het startpunt van jouw carrière. Tijdens dit leertraject ga je aan de slag op uitdagende opdrachten bij onze klanten. Wil jij doorgroeien tot Talent Acquisition Manager of liever Recruitment Marketing Manager? Of is een toekomst als zelfstandig ondernemer toch datgene dat beter bij je past? Aan jou de keuze, jij creëert jouw eigen perfect start!
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Karleen van Dee
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons