arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Medior CDD-analist

Regio Amsterdam/Utrecht/Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Medior CDD-analist TPS
Wil jij de veiligheid van de maatschappij waarborgen en ben je analytisch ingesteld? Wil jij jouw expertise inbrengen waarmee je de complexere zaken vakkundig doorgrondt? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat bieden wij jou

- Verdere specialisaties op het gebied van cyber security, digital forensics en/of privacy. Dit is afhankelijk van jouw interesses en ambities;
- Voer diepgravend onderzoek aan de hand van betaalgedrag en klantprofielen;
- Ondersteun collega's en zorg voor een correcte dossieroverdracht aan andere afdelingen;
- Coördinatie over de afdeling als de senior afwezig is;
- Doorgroeimogelijkheden tot senior analist waarbij het coachende aspect komt kijken;
- Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
- Een mobiliteitsplan afgestemd op jouw wensen (auto, openbaar vervoer, groenbeloning).

Wie ben jij

Van jou als medior-CDD analist verwachten we dat je je eigen analyses zelfstandig kan uitvoeren, maar ook dat je feedback geeft aan collega’s om elkaar verder te brengen en te helpen. Je fungeert als deskundige vraagbaak voor je collega’s maar bent ook in staat de regie en coördinatie over te nemen van een senior analist. Met dit alles draag je bij aan de kennisontwikkeling in het team en de kwaliteit van klantdossiers.

Werken en leren

Als medior-CDD analist ben jij onderzoekend ingesteld en analytisch sterk. Jij wil graag criminaliteit bestrijden, binnen de kaders van de bank en de wetgeving. Durf jij dat aan? Vink dan de volgende zaken af:
• Jij hebt minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring als CDD/KYC of AML analist in de financiële sector;
• Jij hebt een afgeronden HBO/WO opleiding;
• Je zoekt een werkplek in de regio Amsterdam, Den Bosch, Utrecht of Zwolle;
• Je bent op zoek naar de volgende stap in je carrière binnen het compliance vakgebied.

TPS helpt je om verdere carrière te maken binnen dit vakgebied. Ontwikkeling en ambitie staan centraal. Je hebt al een start gemaakt als CDD-analist en je wilt je graag verder specialiseren richting cybersecurity, digital forensics, privacy of compliance. Jij bepaalt zelf wat het beste bij je past. Wij geven jou daarvoor de juiste handvatten.

Als TPS’er krijg jij een eigen coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt je tijdens maandelijkse gesprekken bij jouw ontwikkeling. Samen bepalen jullie de rode draad in jouw traineeship. Als je eenmaal aan het werk bent, kun je workshops en trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interessante CDD-onderwerpen. Op deze manier kom jij iedere keer dichter bij jouw doel en ambitie.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Masja Stoker

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen