arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

HR-professional

Regio Amsterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Ben jij een veelzijdige HR-professional die zowel strategisch denkt als hands-on te werk gaat? En wil jij een verschil maken in de manier waarop mensen werken en groeien? Dan moet je bij TPS zijn. Bij ons krijg je de kans om niet alleen beleid te maken en processen te stroomlijnen, maar ook om écht betrokken te zijn bij het welzijn en de ontwikkeling van onze collega’s. 

Wat bieden wij jou

- Een salaris tussen €2600- €4000 (brede range, salaris is afhankelijk van carrière fase)
- 26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur);
- Onbeperkt (privé) met het ov reizen;
- Een persoonlijke coach die jou helpt verder te groeien;
- Je werkt op kantoor in Amsterdam en in overleg af en toe thuis. Let op: waarschijnlijk verhuizen we dit jaar naar Utrecht;
- Een Macbook en iPhone.

Wie ben jij

- Afgeronde hbo-opleiding richting HR/personeelszaken;
- Meer dan twee jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied;
- Kennis van wet- en regelgeving (arbeidsrecht);
- Je bent een echte teamplayer en verbinder!
- Je bent een starter op de arbeidsmarkt (2+ jaar ervaring) met de ambitie om te groeien naar een strategischer rol óf je bent een ervaren HR-professional die in staat is op strategisch niveau mee te denken, maar het ook fijn vindt om operationeel aan de slag te zijn.

Werken en leren

Als HR-professional ben je onderdeel van ons service center. Dit center werkt voor onze drie labels: TPS, Brandstof en Scout. Dat zijn ongeveer 400 collega’s bij elkaar. Een mooie uitdaging voor de HR-afdeling om ervoor te zorgen dat deze mensen hun werk goed kunnen doen. Dat ze hun salaris uitbetaald krijgen, zich kunnen ontwikkelen en we zorgen voor hun welzijn. In al die thema’s heb jij als HR-professional een belangrijke rol. Je bent iemand die denkt in de grote lijnen, maar ook graag de handen uit de mouwen steekt. Je houdt je onder andere bezig met de onboarding van nieuwe medewerkers, verzuimbegeleiding en het doorvoeren van verbeteringen in ons HR-beleid. Mocht er extra ondersteuning op administratie nodig zijn, dan draai jij jouw hand daar niet voor om. 

Je bent een stevige gesprekspartner, die zegt waar het op staat. Uiteraard wel met oog voor de mens. Binnen deze functie heb je veel contact met verschillende collega’s, zoals onze recruiters, accountmanagers, trainees en studenten. Je ondersteunt ze als het gaat om HR-vragen en geeft proactief advies waar nodig. Daarnaast signaleer je kansen: kunnen we onze arbeidsvoorwaarden beter vormgeven? Jij gaat ermee aan de slag. Of is er een proces dat in het systeem efficiënter kan worden ingericht? Jij verzamelt de juiste mensen om je heen en zet er vaart achter. 

Jouw ontwikkeling krijgt bij TPS een boost. Met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag met je leerdoelen. Je volgt een uitgebreid opleidingstraject binnen onze TPS Academy en werkt zo aan jouw samenwerkings- en communicatie skills. Daarnaast is er ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

-Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
-Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een persoonlijk opleidingsbudget;
-Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Ineke van Rooij

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons