arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Administratief HR-medewerker

Regio Amsterdam/Utrecht
Opleidingsniveau MBO 4
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Wil jij jouw collega’s echt verder helpen en tegelijkertijd werken aan jouw eigen ontwikkeling? Versterk de HR-afdeling van TPS!

Als administratief HR-medewerker zet jij je elke dag in om TPS’ers hun ‘perfect start’ te bieden. In de breedste zin van het woord. Zo werk jij mee aan de onboarding van nieuwe collega’s, verzorg je de salarisadministratie en ben jij het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Het is een zeer diverse rol, waarbij je in nauw contact staat met al onze collega’s. 

Wat bieden wij jou

- Een salaris tussen €3200,- en €3600,-
- 26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur);
- Onbeperkt (privé) met het ov reizen;
- Een persoonlijke coach die jou helpt verder te groeien;
- Je werkt op kantoor in Amsterdam en in overleg af en toe thuis. Let op: waarschijnlijk verhuizen we dit jaar naar Utrecht;
- Een Macbook en iPhone.

Wie ben jij

- Afgeronde mbo-opleiding richting HR/administratie;
- 2+ jaar relevante werkervaring (HR, salarisadministratie, payroll, backoffice etc.)
- Je werkt secuur zonder de snelheid te verliezen;
- Je werkt graag met verschillende mensen samen;
- Je bent positief, energiek en kan je gemakkelijk aanpassen in diverse situaties;
- Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig aan de slag;
- Je bent proactief en pakt liever de telefoon dan dat je een mailtje stuurt.

Werken en leren

Als administratief HR-medewerker ben je onderdeel van ons service center. Dit center werkt voor onze drie labels: TPS, Brandstof en Scout. Jouw rol is een belangrijke, want jij zorgt ervoor dat al onze collega’s hun werk goed kunnen (blijven) doen. Zo ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie, screenings, personeelsdossiers en verzuimregistratie. Een secure administratie is daarbij belangrijk: alles moet kloppen en binnen de juiste deadlines aangeleverd worden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Mensen echt verder helpen, dat geeft jou energie. Om dat te kunnen doen, schakel je veel met verschillende collega’s, zoals onze trainees, recruiters en accountmanagers. Ook verdiep je je in HR-gerelateerde wet- en regelgeving en pas je deze toe.

Jouw ontwikkeling krijgt bij TPS een boost. Met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag met je leerdoelen. Je volgt een uitgebreid opleidingstraject binnen onze TPS Academy en werkt zo aan jouw samenwerkings- en communicatie skills. Daarnaast is er ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

-Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
-Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een persoonlijk opleidingsbudget;
-Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Ineke van Rooij

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons