arrow icon-arrow-slider

Opdrachtgevers

Ons werkveld is een dynamische wereld van corporate organisaties met complexe front- en backoffice-administraties en omvangrijke transactieverwerkingen, zoals: banken, verzekeringsbedrijven, utility- en telecombedrijven. Met veranderende wet- en regelgeving, fusies, overnames, fluctuerende dekkingsgraden, explosieve groei van online dienstverlening, de kredietcrisis, zorgfraude, de roep om meer transparantie en de wens van de consument om zelf in control te zijn. 

In de financiële wereld willen wij het verschil maken. Wij focussen ons op organisaties die actief zijn in:

  • schade-, zorg- en inkomensverzekeringen
  • levensverzekeringen en pensioen
  • hypotheken en kredietverstrekking
  • telecom
  • utility

Onze aanpak richt zich op het realiseren van meetbare toegevoegde waarde voor onze klanten, en we vertalen onze dienstverlening altijd naar concrete resultaten en output. Met garanties over kwaliteit en kwantiteit. Businesscase-denken heeft grote prioriteit, met het vermogen om samen te innoveren.

De toenemende technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat eenvoudig werk steeds verder geautomatiseerd wordt. Voor het specialistische werk ontstaat een (toenemende) vraag. Dit vraagt goede, hoogopgeleide, kritische professionals die daarbij meer kunnen dan alleen het leveren van kennis.

Elke opdracht begint daarom met een analyse van uw vraag en een business case waarin we oorzaken, werkwijze en resultaat nauwkeurig vastleggen. Vervolgens bepalen we samen welke vorm van onze dienstverlening het beste bij u past. Geen kortetermijn oplossing, maar een structureel verbeterplan, waarmee u efficiënter en resultaatgerichter kunt opereren.

Flexibele schil

Een flexibele schil rond uw vaste bezetting waarmee u efficiënt piekbelastingen opvangt. Een tijdelijke ondercapaciteit komt zelden onverwacht. Dankzij slimme analyses weten we exact, op dag- en/of weekniveau, wanneer uw vaste formatie niet aansluit op het verwachte werkaanbod per proces en/of werkstroom en lossen we uw capaciteitsprobleem snel op.

Project

Met een op maat geformeerd TPS-projectteam is een tijdelijke achterstand of piek in de werkzaamheden gegarandeerd binnen no time opgelost. Snel, foutloos en efficiënt. U weet altijd waar u staat.

Outtasking

Het tijdelijk of structureel uitbesteden van werkzaamheden binnen de eigen infrastructuur. Verantwoordelijkheid overdragen zonder ICT-technische en organisatorische consequenties. Volledige transparantie en maximaal resultaat tegen de laagste kosten.

Enthousiast geworden over TPS? We drinken graag een kop koffie samen!