arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Recruitment

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO

Wil jij impact maken op de groei van bedrijven? Volg het Recruitment Power Program bij TPS en bouw mee aan jouw eigen toekomst én dat van Recruitment. Mensen maken namelijk het succes van een organisatie en de motor hierachter, dat is recruitment. Wij leiden jou op tot Recruitment Specialist, zodat jij het verschil kan gaan maken met jouw kennis, proactiviteit en nieuwsgierigheid. Tijdens de trainingen leer jij wat je nodig hebt om te excelleren als Recruiter.

Dit doe je

Recruitment is volop in beweging. Steeds vaker werken recruiters samen met andere afdelingen (zoals marketing en sales) om zo de juiste mensen naar de juiste baan te helpen en begeleiden. Jouw impact als recruiter is dus groot, want mensen vormen het hart en de draaiende motor van de organisatie.

Waar jij als professional mee aan de slag gaat is een relevant netwerk opbouwen en hier optimaal gebruik van maken. Jij wil namelijk impact maken op de groei van bedrijven, door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Alleen zo kunnen bedrijven excelleren. Jij wil het verschil maken bij opdrachtgevers en de status quo doorbreken. Nieuwsgierigheid zit in jouw aard. Op verjaardagen weet je al snel wie iedereen is. Combineer dit met jouw winnaarsmentaliteit en je hebt de recruitment professional van de toekomst. Jou dus!

Maar first things first. Voordat je als Recruitment Specialist bij een opdrachtgever aan de slag gaat, is het goed om eerst recruitment kennis op te doen. Tijdens ons Power Program ontwikkel je jouw recruitment skills en ga je aan de slag met onder andere: 

1. Searching en sourcing
2. Het verdiepen, verbinden en verleiden van de doelgroep
3. Stakeholdermanagement
4. Het geheim achter de beste gesprekstechnieken 

Je ontwikkelt jezelf niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. TPS Recruitment Hub is jouw thuisbasis, met professionals waar jij je aan op kan trekken. Want, een uitdaging? Die ga jij aan. En opgeven? Dat doe jij niet zomaar, dit soort situaties houdt jou juist scherp. 

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke jobcoach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Dit krijg je

 • 26 vakantiedagen (als je maar wel weer terugkomt!)    
 • Een gepersonaliseerd ontwikkeltraject binnen het Champions League team van recruitment·       Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen of een leaseauto.
 • Als je voor het ov kiest ontvang je van ons een duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto per maand    
 • Vanaf dag één staat er een projectmanager voor jou klaar die je helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een opleidingspakket, vakinhoudelijke kennissessies en een persoonlijk opleidingsbudget·       Toegang tot TPS-(sport)events, zoals ons jaarlijkse festival bij Thuishaven
 • Korting op je sportschoolabonnement met TPS bedrijfsfitness

Dit heb je

 • Een hbo- of wo-diploma
 • De wil om bedrijven te helpen om anders te denken
 • De durf om initiatief te tonen en kritische vragen te stellen
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie om te verbeteren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Ons Power Program vormt het startpunt van jouw carrière. Hier leer je alle ins- en outs over recruitment en ga je uitvinden wat jij nodig hebt om te excelleren als recruiter. Vervolgens ga je aan de slag op een uitdagende opdracht en kijk je samen met je projectmanager welke doorgroeirichting bij jou past. Wil jij Talent Acquisition Manager of liever Recruitment Marketing Manager worden? Of is een toekomst als zelfstandig ondernemer toch datgene dat beter bij je past? Aan jou de keuze, jij creëert jouw eigen perfect start!
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Kelly de Heus
Lees één van onze verhalen