arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Finance & Control

Traineeship Finance & Control TPS
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Het verschil maken in de wereld van finance? Wij zorgen voor de gouden combinatie van inhoudelijke skills en persoonlijke ontwikkeling om dat voor elkaar te boksen. Samen met je persoonlijke job coach maak jij de eerste stappen richting rollen als financial controller of business controller. Zo creëren we de perfecte start van jouw carrière.

Dit doe je

Als young financial binnen het Finance & Control programma word je onderdeel van een ambitieuze club TPS young financials. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende organisaties te leren kennen in verschillende rollen. Deze organisaties bevinden zich in verschillende sectoren. Je gaat ervaren welke richting binnen Finance & Control het beste bij jou past, zoals accounting, business- en financial control en reporting. Met deze werkervaring leg je een stevige basis om door te groeien binnen het Finance & Control vakgebied.

Tegelijkertijd ga je deelnemen aan een uitgebreid opleidingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis. Je krijgt een opleidingsbudget om je te verdiepen in de onderwerpen die jou het meeste aanspreken, zoals procesoptimalisatie, data en accounting. Zo word je klaargestoomd om het verschil te maken bij jouw opdrachtgever. Samen met jouw people manager ga je aan de slag met het vormgeven van jouw ideale carrièrepad. Zo groei jij in no-time door naar jouw droombaan.

Ga aan de slag bij:

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.
WORD DE FINANCIAL VAN DE TOEKOMST

Dit krijg je

 • Een tweejarig ontwikkeltraject binnen Finance & Control
 • Een startsalaris tussen de €2.592 en €2.916 (o.b.v 40 uur & incl. 8% vakantiegeld)
 • Een lease auto met tankpas of onbeperkt zakelijk en privé reizen met OV met een duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
 • Een vast contract
 • Een people manager die jou helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een gepersonaliseerd opleidingspakket op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis
 • 26 vakantiedagen
 • Werken op kantoor of vanuit huis
 • Toegang tot TPS-(sport)events
 • Korting op je sportschoolabonnement met TPS-bedrijfsfitness

Dit heb je

 • Een finance-gerelateerd hbo- of wo-diploma
 • De wil om je verder te ontwikkelen op het gebied van Finance & Control
 • Affiniteit met innovatie: jij kijkt graag vooruit
 • Analytische, communicatieve en cijfermatige vaardigheden
 • Proactiviteit om aan de slag te gaan met verbeteringen
 • Reflecterend vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Aan het begin van je traineeship volg je de verschillende opleidingsmodules (Excel, PowerBI, LEAN). Daar leg je de basis. Vervolgens kijk je samen met de recruiters en accountmanagers naar welke opdracht er het beste bij jou past. Als je alle kneepjes van het vak hebt geleerd, is het tijd voor de volgende opdracht. Daarnaast kan jij bij elke stap in het traineeship nóg verder ontwikkelen door middel van een vervolgstudie. Zo groei jij telkens versneld door. Uiteindelijk kun je doorgroeien tot financieel specialist, GL-accountant of business controller. Welke functie dat wordt, ligt aan jou. Jij kiest namelijk wat het beste bij jou past. Wij helpen je om inzicht te geven in jouw talenten en kansen.

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Karleen van Dee
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons