arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Finance & Control

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist

Traineeship Finance & Control TPS
Jij wil het verschil maken in de wereld van finance. Maar hoe doe je dat? Je bent namelijk niet de enige in deze branche die ervaring op wil doen. Wij geloven in de combinatie van inhoudelijke skills en persoonlijke ontwikkeling. Door zowel inhoudelijk sterk als sociaal vaardig te zijn, onderscheid jij je van al die andere financials. Samen zorgen we ervoor dat jij opvalt met behulp van een persoonlijke coach, inhoudelijke opleidingen en workshops gericht op jouw ontwikkeling. Dat geeft jou de kans om tijdens het traineeship finance & control de eerste stappen te maken richting rollen als controller, finance-specialist of GL-accountant. Aan jou de keuze, jij creëert namelijk je eigen perfect start.

Dit doe je

De finance-afdeling vormt de spil van ieder bedrijf. Alleen als alle financiële zaken op orde zijn, kan een bedrijf groeien. Daarom ben jij als finance-professional van onschatbare waarde. Tijdens ons tweejarig ontwikkeltraject ga jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, waar je deze afdelingen gaat versterken. Je houdt je bezig met financiële vraagstukken, maakt analyses en zorgt ervoor dat geen enkel detail aan jouw aandacht ontsnapt.

Learning on the job: daar gaan we voor. Daarom volg je een opleidingstraject, waarbij je je onder andere verdiept in Excel voor financials, PowerBI en LEAN. Zo krijg je alle tools om jou rol te vervullen en echt de diepte in te kunnen gaan met jouw berekeningen. Want dat je cijfermatig sterk bent, staat vast. Als jij kan puzzelen met de uitkomst van verschillende berekeningen, ben je in je element. Dat niet alleen, want jij kijkt verder dan alleen de getallen. Op basis van financiële analyses geef je advies aan de organisatie. Zo speel jij een belangrijke rol in de (financiële) sturing van een bedrijf. Dat maakt jou de financial van de toekomst.
WORD DE FINANCIAL VAN DE TOEKOMST

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.

Dit krijg je

 • Een ontwikkeltraject van twee jaar binnen finance & control
 • Salaris. Je start op €2.400 en groeit na 1 jaar naar €2.700
 • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen of een leaseauto
 • Als je voor het ov kiest: duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto per maand
 • Keuze tussen een vast- of bepaalde tijdscontract 
 • Een peoplemanager die jou helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een opleidingspakket, vakinhoudelijke kennissessies en een persoonlijk opleidingsbudget
 • 26 vakantiedagen
 • Werken op kantoor of vanuit huis
 • Toegang tot TPS (sport) events
 •  Korting op je sportschoolabonnement met TPS bedrijfsfitness

Dit heb je

 • Een finance-gerelateerd hbo- of wo-diploma
 • De wil om je verder te ontwikkelen op het gebied van finance & control
 • Affiniteit met innovatie: jij kijkt graag vooruit
 • Analytische, communicatieve en cijfermatige vaardigheden
 • Proactiviteit om aan de slag te gaan met verbeteringen
 • Reflecterend vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Jouw perfect start

Aan het begin van je traineeship volg je de verschillende opleidingsmodules (Excel, PowerBI, LEAN). Daar leg je de basis. Vervolgens kijk je samen met de recruiters en accountmanagers naar welke opdracht er het beste bij jou past. Als je alle kneepjes van het vak hebt geleerd, is het tijd voor de volgende opdracht. Daarnaast kan jij bij elke stap in het traineeship nóg verder ontwikkelen door middel van een vervolgstudie. Zo groei jij telkens versneld door. Uiteindelijk kun je doorgroeien tot financieel specialist, GL-accountant of business controller. Welke functie dat wordt, ligt aan jou. Jij kiest namelijk wat het beste bij jou past. Wij helpen je om inzicht te geven in jouw talenten en kansen.

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Karleen van Dee
Lees één van onze verhalen