arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Traineeship Beleggen

Traineeship beleggen TPS
Locatie
Randstad
Opleidingsniveau
HBO/WO
Ervaringsniveau
Geen ervaring vereist
Iedere dag check je even hoe de koers van de bitcoin ervoor staat. Met je vrienden heb je het al regelmatig over jullie strategie en handige beleggingsapps gehad. Kortom: je kunt wel stellen dat je affiniteit hebt met beleggen. Wil je hier professioneel mee aan de slag? Dan moet je bij TPS zijn! 

Dit doe je

Je begint je traineeship in de rol van junior beleggingsspecialist. Aangezien integriteit het allerbelangrijkste is bij beleggen, ga je een strenge selectieprocedure door. Ben je hier doorheen, dan kan je aan de slag. In de eerste periode beantwoord je vragen van klanten over hun orders, portefeuilles, handelssystemen en (inter)nationale beurzen. Daarnaast zal je ook telefonisch sparren over de diverse beleggingsproducten die de bank aanbiedt. Zo leer jij deze wereld steeds beter kennen. Daarnaast volg je vakinhoudelijke opleidingen. Natuurlijk ken je de basics van beleggen al, maar het is belangrijk die kennis te upgraden en naar een volgend niveau te tillen. Daarom haal je in het eerste jaar twee DSI-certificaten, namelijk DSI Effectenhandelaar en DSI Integriteit.

Als je de kneepjes van het vak hebt geleerd en je opleidingen hebt afgerond, groei je uiteindelijk door naar een senior rol. Dan werk je met steeds grotere klanten en bedragen. Jij helpt ze met keuzes omtrent beleggen en kijkt samen met de klant hoe je het vermogen verder kunt opbouwen. En je helpt nieuwe collega’s op weg, zodat zij ook de beleggingsexpert worden die jij al bent.
Jij helpt klanten met het opbouwen van hun vermogen

Dit krijg je

Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.

Dit krijg je

 • Een tweejarig ontwikkeltraject binnen de wereld van beleggen
 • Salaris. Je start op €2.484 en groeit na 2 jaar naar €2.916 (o.b.v 40 uur & incl. 8% vakantiegeld)
 • Onbeperkt privé en zakelijk met het ov reizen of een leaseauto
 • Als je voor het ov kiest: duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto per maand (o.b.v 40 uur )
 • Een vast contract
 • Een peoplemanager die jou helpt het maximale uit jezelf te halen
 • Een opleidingspakket en persoonlijk opleidingsbudget
 • 26 vakantiedagen
 • Werken op kantoor of vanuit huis
 • Toegang tot TPS (sport) events
 •  Korting op je sportschoolabonnement met TPS bedrijfsfitness

Dit heb je

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een financiële richting (denk aan commerciële economie of finance)
 • Affiniteit met en kennis van beleggen
 • Goede (hoofd)reken skills
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week

Jouw perfect start

Met behulp van dit traineeship groei je binnen no-time door in de beleggingswereld. Je begint in een junior rol, waarbij je werken en leren combineert. Al snel groei je door naar een senior rol. Vervolgens kijk je samen met jouw projectmanager wat jouw vervolgstap is. Wil je aan de slag als vermogensbeheerder? Of is een rol als globaltrader, teamleider of relatiebeheerder meer voor jou weggelegd? De keuze is aan jou, want jij creëert je eigen perfect start. 

Solliciteren in 5 stappen

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Chantal Benschop
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons