arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

T-shaped recruitment professional

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
T-shaped recruiter TPS
Mensen maken het succes van organisaties. En de motor hierachter, dat is recruitment. Wij geloven erin dat jij als recruiter een belangrijke invloed hebt op de groei van het bedrijf waar je werkt. Daarom willen we met het T-shaped traject het recruitmentvak naar een volgend level tillen. Bouw jij mee?
 
Wat bedoelen we met T-shaped, zul je misschien wel denken. Hierbij een korte uitleg. De stam van de T bestaat uit specialistische kennis over jouw recruitmentvakgebied. Hieronder valt bijvoorbeeld kennis over gespreksvoering, het matchen van de juiste kandidaten en processen aan de achterkant. Het dak van de T bestaat uit generalistische kennis. Kennis waardoor jij next level recruitment kan uitvoeren. Denk hierbij aan topics als employer branding, (online) marketing, HR en data. Door de combinatie tussen de specialistische- en generalistische kennis te maken, heb jij als recruiter veel meer te bieden. 
 
Deze kennis ga je binnen ons programma toepassen bij verschillende opdrachtgevers. En dat gaat veel verder dan alleen de rol van interim recruiter vervullen, want je zult je ook vastbijten in een specifiek vraagstuk voor deze opdrachtgevers. Zo vul jij binnen twee jaar jouw portfolio en bouw je een recruiter-CV waar niemand omheen kan. 

Wat bieden wij jou

• Een uitgebreid opleidingsprogramma met sprekers uit verschillende vakgebieden
• Wekelijkse intervisies met recruitmentcollega’s, zodat jij elke keer weer beter wordt
• 25 vakantiedagen (als je maar wel weer terugkomt!) 
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• Een mobiliteitsplan waarbij je kunt kiezen voor een ov-kaart (met onbeperkt gratis privé reizen) of een leaseauto
• 4 dagen werken bij een opdrachtgever, 1 dag bij TPS op kantoor 
• Per opdracht een tactisch/strategisch vraagstuk, zodat jij een portfolio kunt opbouwen

Wie ben jij

• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële/zakelijke richting zoals communicatie, commerciële economie, HRM of bedrijfskunde
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter
• Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
• De ontwikkelingen in het vakgebied zijn voor jou bekend
• Je hebt affiniteit met marketing, employer branding en HR 
• Mensen omschrijven jou als resultaatgericht, maar je kunt ook goed verbinding maken met anderen

Werken en leren

Je gaat (samen met je collega-recruiters) van start met onze recruitment academy. Binnen een paar dagen leer je de ins & outs van next level recruitment. Vervolgens ga je als interim recruiter aan de slag bij een opdrachtgever. Dit zijn verschillende bedrijven, in allerlei sectoren. Samen maken we de match die het beste bij jou past. Bij je opdrachtgever werk je vier dagen. De vijfde dag werk je aan het vraagstuk bij TPS op kantoor en volg je intervisie. Tijdens de intervisie spreek je met collega’s, die allemaal op andere opdrachten zitten. Zo kunnen jullie leren van elkaar. Daarnaast volg je op die dag trainingen. Na een aantal maanden zit je opdracht erop en ga je door naar de volgende. Zo leer je binnen twee jaar verschillende organisaties kennen.  Na dit traject ben je in staat om anders naar het vakgebied recruitment te kijken en mensen hier ook in mee te nemen. Vanuit daar kun je doorgroeien, bijvoorbeeld in een functie als recruitment manager, business partner of zelfstandig ondernemer. De keuze is aan jou!

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?
• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Annabel van Leeuwen

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen