arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Senior CDD Analist

Regio Amsterdam/Utrecht/Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Senior CDD Analist
Wil jij jouw expertise als ervaren CDD analist inzetten en ben je toe aan een rol waarin je vaardigheden flink op de proef worden gesteld? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat bieden wij jou

- Bij start een vast contract;
- Een volledig ontwikkelprogramma naar eigen keuze richting Cyber Security, Digital
Forensics of Privacy, de keuze is aan jou!;
- Je bent eindverantwoordelijk voor alle klantonderzoeken;
- Ondersteun collega's en zorg voor een correcte dossierafsluiting;
- Coördinatie over een team met junior CDD analisten;
- Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
- Een mobiliteitsplan afgestemd op jouw wensen (auto, openbaar vervoer, groenbeloning);
- Een persoonlijke coach die altijd voor jou klaar staat.

Wie ben jij

Als senior CDD analist ben je eindverantwoordelijk voor het klantonderzoek en geef je op basis van een eerste controle aan of er nader onderzoek nodig is. Hier maak je handig gebruik van je ervaring als ervaren analist. Indien er verder onderzoek nodig is bepaal je de onderzoeksrichting en draag je het dossier over aan je collega’s CDD analisten binnen je team. Wanneer het klantonderzoek vervolgens is voltooid en bij jou terugkomt bepaal je de risico classificatie als laatste stap in het proces. Je fungeert als deskundige vraagbaak voor je collega’s maar je bent ook in staat om doortastend en besluitvaardig te handelen. Met dit alles draag je bij aan de kennisontwikkeling in het team en de kwaliteit van klantdossiers voor de organisatie.

Werken en leren

Als senior CDD analist ben jij besluitvaardig ingesteld en analytisch sterk. Jij wil graag criminaliteit bestrijden, binnen de kaders van bankinstellingen en de wet & regelgeving. Durf jij deze stap te zetten? Vink dan de volgende zaken af:

- Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring als CDD/KYC of AML analist in de financiële sector
- je Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
- Je zoekt een werkplek in de regio Amsterdam of Utrecht
- Je wilt je ambitie & werkervaring een boost geven binnen het vakgebied compliance

Over ons

TPS helpt je verder om je ambitie & carrière waar te maken binnen dit vakgebied. Ontwikkeling en ambitie staan centraal. Je hebt al een vliegende start gemaakt als CDD-analist en je wilt je graag verder specialiseren richting cybersecurity, digital forensics, privacy of compliance. Jij bepaalt zelf wat het beste bij je past. Wij geven jou daarvoor de juiste handvaten.

Als TPS collega krijg jij een personal coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Tevens neem je deel aan verschillende workshops & trainingen binnen je binnen je vakgebied. Op deze manier kom jij iedere keer dichter bij jouw doel en ambitie!
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Jasper Hendrikx

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen