arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Recruitment Adviseur

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
Dat de verantwoordelijkheid voor de professionalisatie van Recruitment in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is precies waar jij aan toe bent op dit moment. Wil jij jouw expertise inzetten en jouw vaardigheden eens flink op de proef stellen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat bieden wij jou

De handvaten om jezelf tot strategisch business partner te ontwikkelen bieden wij in onze Talent Acquisition Academy. Dit betekent dat je niet alleen vanuit het eigen vakgebied naar de situatie kijkt, maar dit ook kan benaderen vanuit andere disciplines. Je leert om ook de pet op te zetten van HR & marketing en wordt je bewust van het belang van o.a. data-analyse en employer branding. Zo ben je naast het invullen van de huidige vacatures ook al bezig met het talent van de toekomst.


Verder kan jij rekenen op:
• Een vast contract met uitdagende opdrachten
• Een inspirerende en veilige werkomgeving met gezellige collega's;
• Persoonlijke begeleiding van een coach die jou helpt verder groeien;
• Een volledig ontwikkelprogramma met workshops en trainingen;
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een ov-kaart inclusief een duurzaamheidsvergoeding van 150,- euro bruto of een TPS-leaseauto;
• 26 vakantiedagen op jaarbasis en 5 ontwikkel-dagen (op basis van een 40-urige werkweek)

Wie ben jij

Dat je goed bent in het werven en selecteren van toptalent, dát is wel duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat je een verbinder pur sang bent. Jij bent succesvol in wat je doet, omdat je naast recruitmentkennis en -ervaring ook mensenkennis hebt & beschikt over commercieel inzicht. Durf jij deze stap te zetten?
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen