arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Recruiter Zorg

Vacature Zorg
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Ben jij op zoek naar een allround functie waarin employer branding, talent management en recruitment samenkomen? Werk jij graag in een team en ben jij het liefst in contact met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het traineeship Zorg zijn we op zoek naar een recruiter die ons team komt versterken. 

Wat bieden wij jou

• Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;
• Deelname aan ons recruitment opleidingstraject. Hierin leer je o.a. meer over branding, HR, data en marketing;
• Een startsalaris tussen de €2400 en €3000;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een ov-vergoeding of een leaseauto;
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Een Macbook en iPhone zodat je ook de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken;
• Gratis deelname aan al onze (sport)events; van hockeytoernooien tot obstakelruns en van festivals tot interessante seminars en workshops

Wie ben jij

Jij hebt een hbo- of wo-diploma op zak en bent klaar voor de volgende stap. Je vindt het leuk om je gesprekspartner echt te begrijpen en vraagt hem of haar het hemd van het lijf tijdens telefonische intakes en gesprekken. Met jouw communicatieve skills enthousiasmeer jij de sollicitant tijdens het gehele proces. Je bent niet bang voor feedback en je vindt het prettig om onder druk te werken. Je vindt het daarnaast interessant om de doelgroep te onderzoeken en denkt na over creatieve opties om kandidaten te werven.

Jij bent verantwoordelijk voor:
• Alles rondom de instroom en het gehele recruitmentproces;
• Je selecteert, enthousiasmeert en verbindt talent met TPS;
• De candidate experience. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een goed gevoel terugdenkt aan TPS;
• Het in kaart brengen van de doelgroep en bedenken van originele manieren om kandidaten aan TPS te binden;

TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken. Je leert van ervaren recruiters en wordt gekoppeld aan een coach. Je volgt workshops en trainingen die jou verder helpen als professional en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb jij al ervaring als recruiter of intercedent? Dan gaan wij ook heel graag het gesprek met je aan om te kijken of er een klik is tussen jou en TPS!

Werken en leren

TPS biedt meerdere traineeships aan voor starters, die we opleiden binnen de zakelijke dienstverlening. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de gehele instroom en invulling van de werving van kandidaten aan de zakelijke kant van de zorgsector. Je wordt een expert op het gebied van recruitment en zet deze kennis in om samen met jouw team de gezamenlijke doelstelling te behalen.
Binnen jouw business unit werk je samen met een accountmanager die in contact staat met onze opdrachtgevers, een projectmanager die onze professionals begeleidt en een talentsourcer. Gezamenlijk denken jullie na over de opleidingen, binding met professionals en alle andere factoren binnen het traineeship. Je staat ook in contact met het recruitmentteam, dat bestaat uit meerdere recruiters en twee campusrecruiters. Bij TPS zijn we heel flexibel, iedereen werkt vanuit huis, ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor in Rotterdam.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Wouter Timmerman

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons