arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Recruiter Compliance

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Recruiter Compliance
Ben jij op zoek naar een functie waarin je initiatief kunt nemen, waarin je kunt enthousiasmeren en waarin je op zoek gaat naar en in gesprek gaat met onze toekomstige trainees op het gebied van Compliance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het traineeship Compliance zijn we op zoek naar een recruiter die ons team komt versterken.

Wat bieden wij jou

Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;Deelname aan ons recruitment opleidingstraject. Hierin leer je o.a. meer over branding, HR, data en marketing;Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een OV vergoeding of een leaseauto;Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten; Een Macbook en iPhone zodat je ook de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken;
Naast het werk organiseren wij sportevents; Van hockeytoernooien tot obstakelruns, festivals, interessante seminars en ontwikkelingsworkshops die jij als TPS’er kan bijwonen

Wie ben jij

Enige ervaring op het gebied van recruitment is welkom, maar absoluut geen must. Belangrijker vinden we dat je nieuwsgierig bent en open staat om het vak te leren. Je gaat graag in gesprek, bent niet bang voor feedback en je vindt het prettig om onder druk te werken. Jij vindt het belangrijk om je gesprekspartner goed te begrijpen en gebruikt jouw communicatieve skills om een ander te enthousiasmeren. Je doet onderzoek naar de doelgroep en bedenkt creatieve manieren om kandidaten te werven. 

Werken en leren

TPS biedt meerdere traineeships aan voor starters, die we opleiden binnen de zakelijke dienstverlening. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de gehele instroom en invulling van de werving van kandidaten binnen het vakgebied Compliance. Je wordt een expert op het gebied van recruitment en zet deze kennis in om samen met jouw team de gezamenlijke doelstelling te behalen. Binnen jouw business unit werk je samen met een accountmanager die in contact staat met onze opdrachtgevers, een projectmanager die onze professionals begeleidt en een talentsourcer. Gezamenlijk denken jullie na over de opleidingen, binding met professionals en alle andere factoren binnen het traineeship. Je staat ook in contact met het recruitmentteam, dat bestaat uit meerdere recruiters en twee campusrecruiters. Bij TPS zijn we heel flexibel, iedereen werkt vanuit huis, ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor in Rotterdam.  Jij bent verantwoordelijk voor: 
•          Alles omtrent de instroom en het gehele recruitmentproces;
•          Je selecteert, enthousiasmeert en verbindt talent met TPS;
•          De candidate experience. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een goed gevoel terug denkt aan TPS;
 •         Het in kaart brengen van de doelgroep en bedenken van originele manieren om kanidaten aan TPS te binden.
TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken. Je leert van ervaren recruiters en wordt gekoppeld aan een coach. Je volgt workshops en trainingen die jou verder helpen als professional en in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Over ons

Vervolg je carrière bij TPS. Wij bieden trainees de perfecte start van hun carrière in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen. 
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Samen ervaren is veel leuker!
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Masja Stoker

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen