arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Recruiter

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Recruiter
Ben jij op zoek naar een allround functie waarin employer branding, talent management en recruitment samenkomen? Werk jij graag in een team en ben jij het liefst in contact met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een recruiter die ons team komt versterken. Solliciteer hieronder en dan kijken we samen of jij onze nieuwe collega wordt!

Wat bieden wij jou

• Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;
• Intensieve begeleiding, een coach helpt jou verder te groeien, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een OV vergoeding of een leaseauto;
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Op dit moment werken wij vooral vanuit huis maar straks weer vanuit kantoor en huis. Natuurlijk zorgen wij dat je thuis een heerlijke werkplek hebt inclusief Macbook, iPhone en een vergoeding voor de koffie.

Naast het werk organiseren wij sportevents van hockeytoernooien tot obstakelruns, festivals, interessante seminars en ontwikkelingsworkshops, die jij als TPS’er kosteloos kan bijwonen.

Wie ben jij

Jij hebt een hbo- of wo-diploma op zak en bent klaar voor de volgende stap. Je vindt het leuk om je gesprekspartner echt te begrijpen en vraagt hem of haar het hemd van het lijf tijdens telefonische intakes en gesprekken. Met jouw communicatieve skills enthousiasmeer jij de sollicitant tijdens het gehele proces. Je bent niet bang voor feedback en je vindt het prettig om onder druk te werken. Je vindt het daarnaast interessant om de doelgroep te onderzoeken en denkt na over creatieve opties om kandidaten te werven.

Heb jij al ervaring als recruiter of intercedent? Dan gaan wij ook heel graag het gesprek met je aan om te kijken of er een klik is tussen jou en TPS!

Werken en leren

TPS biedt meerdere traineeships aan voor starters, die we opleiden binnen de financiële dienstverlening. Als recruiter ben je binnen de business unit verantwoordelijk voor de gehele instroom en invulling van de werving van kandidaten binnen een specifiek vakgebied. Je wordt een expert op het gebied van recruitment en zet deze kennis in om samen met jouw team de gezamenlijke doelstelling te behalen. Het recruitmentteam bestaat uit meerdere recruiters en twee campusrecruiters. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

• Je draagt verantwoordelijkheid voor de gehele instroom en het recruitmentproces binnen de business unit.
• Je selecteert, enthousiasmeert en verbindt talent met TPS.
• Je brengt jouw doelgroep in kaart en weet de juiste kandidaten te selecteren.
• Je denkt na over originele manieren om kandidaten te werven en om het recruitmentproces naar een hoger niveau te tillen.
• Je zorgt voor de juiste candidate experience, iedere kandidaat houdt een goed gevoel over aan TPS.

TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken. Je leert van ervaren recruiters en wordt gekoppeld aan een coach. Je volgt workshops en trainingen die jou verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.

• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.

• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen