arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

People Manager Zorg

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Projectmanager Zorg
Constant in ontwikkeling blijven, daar geloven wij in bij TPS. Om deze reden hebben alle trainees en professionals die werkzaam zijn bij TPS een people manager die ze hierbij helpt. Bij TPS noemen we de people manager een projectmanager. Spreekt het je aan om aan de slag te gaan als projectmanager bij TPS? Lees dan verder.

Wat bieden wij jou

• Een inspirerende, jonge, energieke en veilige werkomgeving met hele leuke en gezellige collega's;
• Intensieve begeleiding; een coach helpt jou verder te groeien, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een ov-kaart inclusief een duurzaamheidsvergoeding van 150,- euro bruto of een TPS-leaseauto;
• 26 vakantiedagen op jaarbasis en 5 ontwikkel-dagen (op basis van een 40-urige werkweek);
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Bij ons kan je zowel thuis als op onze kantoren werken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij een heerlijke werkplek hebt inclusief Macbook, iPhone en de allerlekkerste koffie;
• Naast het werk organiseren wij sportevents, festivals, interessante seminars en workshops die jij als TPS'er kosteloos kunt bijwonen.

Wie ben jij

• Minimaal hbo-niveau, +/- 4 jaar werkervaring (1 jaar in een leidinggevende rol is gewenst, maar geen vereiste);
• Je hebt een voorwaartse energie, je bent empathisch, ondernemend, positief en bovenal praktisch;
• Je bent commercieel ingesteld. Wetende dat de professional altijd centraal staat, houd je de wensen van de klant ook in de gaten. Je kent de behoeften en kunt hier diensten op afstemmen.
• Je zet problemen om in mogelijkheden en voelt je comfortabel om ook uitdagende gesprekken aan te gaan;
• Je hebt een proactieve werkhouding waarin je verantwoordelijkheid pakt, nieuwe kansen signaleert en vertaalt naar acties;
• Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Werken en leren

Constant in ontwikkeling blijven, daar geloven wij in bij TPS. Bij TPS heeft iedereen een persoonlijke coach: de projectmanager. De projectmanager spreekt elke professional regelmatig en onderzoekt met de professional waar hij/zij energie van krijgt en wat hij/zij op de werkvloer wil bereiken. Samen met de professional bepaal je de ontwikkeldoelen en vervolgens bespreek je of de ontwikkeling volgens dit plan verloopt. Als dit zo is, top! En als dit niet zo is, dan ga je samen op zoek naar mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Daarnaast spreekt de projectmanager de opdrachtgever regelmatig over de ervaringen die de teamleider heeft. Samen met de opdrachtgever zorg je er voor dat er een optimale werk-, en leeromgeving voor de professional gecreëerd wordt.

Naast de werkzaamheden die hier omschreven worden heb je een grote bijdrage in het zelfsturende team waarin je werkzaam komt. Je denkt constant in verbeteringen, zowel binnen je team als binnen TPS als organisatie. Binnen het team heb je nauw contact met sales en recruitment. Samen geef je het leerprogramma vorm, wat door de dynamische branche constant in ontwikkeling is. Verder is TPS een organisatie waar er altijd veel mogelijk is; van het organiseren van introductiedagen als het opzetten van nieuwe ideeën: ook hier heeft de projectmanager een rol in.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Mehrnaz Massarrat

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen