arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

People Manager

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring > 5 jaar ervaring
People manager
Constant in ontwikkeling blijven, daar geloven wij in bij TPS. Om deze reden hebben alle trainees en professionals die werkzaam zijn bij TPS een people manager die ze hierbij helpt. Bij TPS noemen we de people manager een projectmanager. Spreekt het je aan om aan de slag te gaan als projectmanager bij TPS? Lees dan verder.

Wat houdt de rol van projectmanager bij TPS in?

• Je hebt een groep trainees en professionals waarmee je individueel ontwikkeldoelen opstelt en behaalt;
• Nauw contact met de betrokken teamleiders van trainees en professionals;
• Samen met de opdrachtgevers zorgen voor een optimale werk- en leeromgeving voor de trainees en professionals;
• Een optimale leeromgeving waarin je constant wordt uitgedaagd en verantwoordelijkheid draagt;
• Werken in een klein zelfsturend team; samen met je collega’s denk je constant in verbeteringen en denk je in kansen voor onze professionals en trainees;
• Werken op kantoor, bij de opdrachtgever en vanuit huis

WERKEN

Constant in ontwikkeling blijven, daar geloven wij in bij TPS. Bij TPS heeft iedereen een persoonlijke coach: de projectmanager. De projectmanager spreekt elke professional regelmatig en onderzoekt met de professional waar hij/zij energie van krijgt en wat hij/zij op de werkvloer wil bereiken. Samen met de professional bepaal je de ontwikkeldoelen en vervolgens bespreek je of de ontwikkeling volgens dit plan verloopt. Als dit zo is, top! En als dit niet zo is…. dan ga je samen op zoek naar mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen.
Daarnaast spreekt de projectmanager de opdrachtgever regelmatig over de ervaringen die de teamleider heeft. Samen met de opdrachtgever zorg je er voor dat er een optimale werk-, en leeromgeving voor de professional gecreëerd wordt.
Naast de werkzaamheden die hier omschreven worden heb je een grote bijdrage in het zelfsturende team waarin je werkzaam komt. Je denkt constant in verbeteringen, zowel binnen je team als binnen TPS als organisatie. Binnen het team heb je nauw contact met sales en recruitment. Samen geef je het leerprogramma vorm, wat door de dynamische branche constant in ontwikkeling is. Verder is TPS een organisatie waar er altijd veel mogelijk is; van het organiseren van intro-dagen als het opzetten van nieuwe ideeën: ook hier heeft de projectmanager een rol in.

LEREN

‘’Dare2BeHappy@Work”, daar draait het om binnen TPS. Het belangrijkste in het leven is gelukkig zijn en blijven. Niet alleen in je privéleven, maar vooral op je werk: daar breng je tenslotte een groot deel van je tijd door. Bij TPS doen we er dan ook alles aan om te zorgen dat iedereen gelukkig is en vooral blijft. Dit betekent dat voor ons niet alleen werk belangrijk is, maar alles dat daarmee samenhangt: leren en leven.

LEVEN

Anno 2021 wordt het gat tussen je werk- en privéleven steeds kleiner geworden. Collega's worden vrienden, iets wat we bij TPS stimuleren. Daarom organiseren we regelmatig grote events, waarbij we een goede spreker, een bekende DJ of een artiest in huis halen om er een groot feest van te maken. Daarnaast doen we mee aan grote sportevenementen, zoals de Viking Run in Kopenhagen of de beklimming van de Italiaanse Stelvio.

Herken jij je in het volgende profiel?

- Minimaal HBO niveau, +/- 4 jaar werkervaring (1 jaar in een leidinggevende rol is gewenst)
- Je bent empathisch, ondernemend, energiek, positief en praktisch
- Je zet problemen om in mogelijkheden en voelt je comfortabel om ook uitdagende gesprekken aan te gaan
- Je hebt een proactieve werkhouding waarin je verantwoordelijkheid pakt, nieuwe kansen signaleert en vertaalt naar acties
- Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. ZZP niet mogelijk.
Wil jij people manager worden? Solliciteer nu!
Neem contact op met
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen