arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Medior new business developer (vanaf 2024)

New business developer accountmanager bij TPS
Regio Landelijk
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 2-5 jaar ervaring
Heb jij al de nodige meters gemaakt binnen het salesvak en ben jij altijd op zoek naar kansen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Als new business developer bij TPS kun je jouw commerciële skills inzetten én uitbreiden.
 
Jij onderhoudt moeiteloos klantrelaties, maar breidt ook gemakkelijk jouw netwerk uit. Zo ga jij door het vuur om nieuwe opdrachten bij vooruitstrevende bedrijven voor onze professionals te scoren. Bouw aan jouw succes en boek resultaat! 

Wat bieden wij jou

-      Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling. Je start op €3.100 – €3.700 en groeit snel door
-      Een mobiliteitsplan met de keuze uit een leaseauto (met tankpas) of ov-kaart (met onbeperkt gratis reizen met het ov)
-      Een persoonlijk opleidingsbudget
-      26 vakantiedagen

Wie ben jij

-         Je spot als geen ander zakelijke kansen (nieuwe markten en klanten)
-         Je bent proactief, positief en nieuwsgierig ingesteld
-         Je hebt een commerciële drive en creatief in het vinden van oplossingen
-         Je kunt goed luisteren, adviseren en overtuigen

Werken en leren

Als new business developer houd je je dagelijkse bezig met het beheren, behouden en uitbouwen van duurzame klantrelaties. Jij bent namelijk diegene die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten voor The Perfect Start. Jij bepaalt zelf je strategie en weet zo TPS als geen ander te presenteren aan potentiële klanten. Je adviseert organisaties over de inzet van jong talent en denkt actief mee over oplossingen. Zo help jij jonge professionals aan de perfecte start van hun carrière.  Vanuit jouw eerdere werkervaring en ondernemende mindset richt jij jouw werkweek zo optimaal mogelijk in en wissel je kantoordagen af met externe afspraken. Daarnaast woon je planningsoverleggen bij en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten en helpt zo TPS groeien. Ben jij klaar om new business te generen? 

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
 
Lees je nu deze vacature en heb je wat minder ervaring? Bekijk dan eens de vacature voor junior sales developer. 
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons